Home » Justitie » Două tinere s-au ales cu dosar penal pentru că dețineau ilegal peste 7.000 de petarde

Două tinere s-au ales cu dosar penal pentru că dețineau ilegal peste 7.000 de petarde

Două tinere în vârstă de 16, respectiv 18 ani, au fost prinse în flagrant în posesia a peste 7.000 de petarde, deținute ilegal. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, împreună cu polițiștii locali le-au depistat joia trecută pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Bârlad

Cele două tinere din municipiul Bârlad, transportau, fără drept, într-o sacoșă din rafie, 7.140 de obiecte pirotehnice interzise a fi deținute și comercializate de către persoane fizice neautorizate.

Poliția Romană urmărește prevenirea, identificarea și combaterea evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice de către persoanele fizice și juridice. Toate articolele pirotehnice sunt imprevizibile și periculoase. Folosirea lor necesită control și supraveghere, dar și responsabilitate sporită în ceea ce ține de respectarea condițiilor esențiale de securitate. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: