Home » World » Atac comis într-un tren din Germania: 4 persoane au fost rănite, 14 sunt în stare de șoc. Autorul, un adolescent afgan, a fost împușcat mortal de poliție

Atac comis într-un tren din Germania: 4 persoane au fost rănite, 14 sunt în stare de șoc. Autorul, un adolescent afgan, a fost împușcat mortal de poliție

Autorul atacului comis în Germania a fost un cetățean afgan în vârstă de 17 ani, care a folosit un cuțit și un topor, rănind patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică, anunță Ministerul de Interne al landului Bavaria, precizând că alte 14 persoane sunt în stare de șoc. 

Adolescentul afgan a încercat să atace 18 persoane cu un topor și cu un cuțit. Ministerul de Interne din Bavaria a comunicat că au fost rănite patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică. Alte 14 persoane sunt în stare de șoc.

Tânărul de 17 ani de origine afgană a încercat să fugă de forțele de ordine după ce atacase pasagerii trenului, dar a fost împușcat mortal de poliție, informează publicația Süddeutsche Zeitung.

Conform unui purtător de cuvânt al Poliției regionale, cel puțin trei persoane sunt în stare gravă în urma atacului.

În total, au fost atacate 18 persoane, dar majoritatea au scăpat cu răni ușoare.

Presupusul autor al atacului a încercat să fugă de forțele de ordine după ce atacase pasagerii cu un topor și cu un cuțit, dar a fost împușcat mortal de poliție.

Atacul a avut loc luni seară într-un tren regional care circula între localitățile Treuchtlingen și Würzburg, în centrul Germaniei.

Poliția germană a confirmat incidentul, precizând că au fost rănite cel puțin zece persoane, trei fiind în stare critică.

Nu există informații despre  despre motivele agresorului.

Sursa: mediafax.ro


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Mihai Vasile

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura