Home » Administratie » Steagul de pe turnul Primăriei Bârlad vrea culorile politice ale noului primar?

Steagul de pe turnul Primăriei Bârlad vrea culorile politice ale noului primar?

Ieri, bârlădenii au constatat că steagul de dimensiuni impresionante arborat pe turnul primăriei, cu care se obișnuiseră în ultimii ani, nu mai era la locul lui. Nu l-a furat drapel rupt primarie2nimeni, dar a fost dat jos de angajații Primăriei pentru că luni seara vântul în rafale a rupt drapelul în două. Din respect pentru acest simbol național, steagul deteriorat a fost luat de pe catarg pentru a fi înlocuit cu altul nou.

Am dat deja comandă pentru un steag de aceleași dimensiuni dar și pentru o sută de steaguri mai mici, pentru a le înlocui pe cele deteriorate de intemperii, amplasate pe stâlpii din oraș. Miercuri, cred că va fi rezolvată această mică problemă apărută din motive care țin strict de natură”, ne-a declarat primarul Dumitru Boroș.

Steagul de dimensiuni 4 x 6 m a mai fost sfârtecat de vânt în primăvară. Primăria va trebui să achiziționeze mai multe drapele pentru că vremea a devenit din ce în ce mai capricioasă și va crea tot mai des astfel de probleme. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: