Home » Justitie » Fetiță de șase ani, neînsoțită, rănită grav pe o trecere de pietoni din fața Camerei de Comerț

Fetiță de șase ani, neînsoțită, rănită grav pe o trecere de pietoni din fața Camerei de Comerț

O fetiță de șase ani, neînsoțită, a ajuns în stare gravă la spital, miercuri după-amiază, după ce a fost lovită cu mașina pe trecerea de pietoni din fața Camerei de Comerț Vaslui de un șofer de 55 de ani, pe numele căruia polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit primelor cercetări desfășurate de polițiștii vasluieni, accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni semaforizată și marcată corespunzător din fața sediului Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, după ce copila de șase ani, care nu era însoțită de niciun adult, a fost lovită în plin de mașină. Șoferul și martorii accidentului au spus polițiștilor că fetița a traversat neregulamentar, fără să respecte indicațiile semaforului.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că minora s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, însă pe culoarea roșie a semaforului. Victima a primit îngrijiri medicale de la echipajul medical al ambulanței deplasată la fața locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu policontuzii”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Șoferul mașinii care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 55 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor