Home » Social » Vasluienii calificați în domeniul hotelier – gastronomic pot să se angajeze în Germania, prin intermediul EURES

Vasluienii calificați în domeniul hotelier – gastronomic pot să se angajeze în Germania, prin intermediul EURES

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier – gastronomic (ospătar – 22 de posturi, barman – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine/bucătar grill – 8 posturi și recepționer – 2 posturi), care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt și Block House, pentru ocuparea cărora se va organiza selecție la Brașov, în data de 08 septembrie 2016.

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată și/sau experiență în domeniu, precum și cunoștințe bune de limba germană și engleză (nivel A2 – B1).

Pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată și/sau experiență în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA și să aibă cunoștințe de limba germană și engleză, nivel C1- C2.

Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 – 2206 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar și barman și de 1.500 – 2.054 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și recepționer.

Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar ȋn timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare ȋn primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar ȋn timpul programului de lucru).

Persoanele cu domiciliul în județul Vaslui, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, strada Spiru Haret nr. 5, telefon 0733.975.397, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă);

– copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

– C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

– cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

– adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: