Home » Justitie » Certificat de înmatriculare fals depistat la Albița

Certificat de înmatriculare fals depistat la Albița

Cetățeanul roman Alin I., în vârsta de 21 de ani a fost prins de polițiști la volanul unei mașini care avea certificatul de înmatriculare fals. Bărbatul conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria și vroia sa iasă din țara prin Punctul de Trecere a Frontierei Albița.

În urma unor verificări suplimentare, polițiștii au descoperit ca documentul prezentat de acesta nu era valid. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul dintr-un târg de mașini din București și că a intrat în posesia documentului prezentat la control în momentul perfectării actelor de vânzare – cumpărare. De asemenea, acesta a declarat că nu are cunoștință că documentul în cauză este fals ori falsificat. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...