Home » Social » Descopera Lucky Studio, compania care ofera cele mai avantajoase joburi in Iasi pentru femei! (P)

Descopera Lucky Studio, compania care ofera cele mai avantajoase joburi in Iasi pentru femei! (P)

Foarte multa lume se bazeaza in ziua de astazi pe joburile pe care le au, dar putine din ele le ofera ceea ce trebuie sau ce isi doresc. Nemultumirea femeilor cu privire la lucky-studioacest aspect le-a impins sa plece in strainatate, lucru ce nu este tocmai ideal. Mai ales cand exista joburi in Romania, precum cele de la Lucky Studio, care sunt total diferite de ceea ce ofera piata actuala a muncii.

Spre deosebire de alte joburi in Iasi, jobul de model de videochat de la Lucky Studio se caracterizeaza prin castiguri mari, liniste si confort, un mediu placut si prietenos de munca si foarte mult sprijin. Avand in vedere ca la conducerea studioului se afla tot o femeie, acest lucru este usor de oferit.

La Lucky Studio lucreaza doar femei, iar castigurile de aici sunt mari

Asadar, managerul intelege cel mai bine ce vor femeile si stie cum sa le ajute sa obtina acele lucruri.

In timp ce Lucky Studio ofera femeilor castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei din videochat, alte joburi abia reusesc sa ofere suma de 1.000 de lei lunar. Suma extrem de mica in raport cu nivelul de trai din Romania.

Acesta este motivul initial pentru care mai mult de 290 de romance au decis sa aleaga Lucky Studio Iasi: problemele financiare. Femeile s-au angajat in acest studio din cauza problemelor pe care le aveau cu banii, dar au ramas pentru ca beneficiile intalnite la Lucky Studio nu mai sunt gasite in alta parte.

Ca dovada, Lucky Studio a fost declarat si cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, pentru ca a fost capabil sa ofere femeilor o viata decenta si confortabila in Romania.

Transport gratis, machiaj, sedinte foto si zeci de alte servicii

luckyAcestea se bucura, de asemenea, si de transport gratuit in fiecare zi, machiaj, sedinte de infrumusetare si sedinte foto, accesorii si cursuri de limba engleza si franceza, toate asigurate de Lucky Studio pentru bunastarea modelelor.

Astfel, ele pot lucra intr-un mediu foarte placut lor, avand parte de un job foarte accesibil, totul avand loc doar online. Amenajarile spectaculoase de care ele profita si dotarile tehnice de ultima ora completeaza aceste avantaje si servicii pe care Lucky Studio Iasi le ofera.

Odata cu acestea, vin si bonusurile saptamanale, pe care fetele le primesc drept rasplata din partea studioului, pentru munca si devotamentul lor. Aceste bonusuri le pot dubla veniturile, intrucat incep de la 300 de lei si ajung la 3.000 de lei, bani primit in fiecare duminica, in semn de pretuire si apreciere.

About Mihai Vasile