Home » Justitie » O mașină a Poliției Locale Vaslui, implicată într-un accident în fața sediului PSD

O mașină a Poliției Locale Vaslui, implicată într-un accident în fața sediului PSD

O mașină a Poliției Locale Vaslui a fost implicată într-un accident petrecut chiar în fața sediului PSD din municipiul reședință, fără a exista însă victime. Șoferul vinovat a scăpat fără nicio sancțiune după ce totul s-a rezolvat pe cale amiabilă.

accident-politie-psd1Agitație mare, la sfârșitul săptămânii, în fața sediului PSD din Vaslui. O mașină a Poliției Locale a fost implicată într-un accident, însă, din fericire, fără consecințe grave. Autoturismul cu girofar a fost lovit din spate de o altă mașină, condusă de fostul viceprimar al comunei Banca, Claudiu Diaconu, imediat după o trecere de pietoni. Din câte se pare, fostul vice nu a respectat distanța regulamentară față de mașina poliției și, în consecință, nu a mai avut timp să evite impactul cu aceasta. În urma accidentului, a rezultat avarierea mai serioasă a autoturismului condus de Claudiu Diaconu, în timp ce mașina Poliției aproape că nici nu se cunoștea ca a fost implicată în evenimentul rutier.

Polițistul local și fostul vice de la Banca nu au mai chemat Poliția Rutieră după ce au dat-o la pace. Practic, așa cum prevede Codul Rutier, au mers pe cale amiabilă, urmând ca avariile să fie rezolvate cu polița de asigurare. În consecință, Claudiu Diaconu a rămas cu permisul de conducere și fără nicio sancțiune pe linie rutieră. (Ionut Preda)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: