Home » Social » La un pahar de vorbă cu cumnatul, o femeie din Al. Vlahuță a fost înjunghiată de acesta

La un pahar de vorbă cu cumnatul, o femeie din Al. Vlahuță a fost înjunghiată de acesta

de Răzvan CĂLIN

O femeie din Bârlad a fost atacată cu un cuțit de cumnatul ei, cu care tocmai băuse un șpriț.

Pentru o femeie din Bârlad, întâlnirea cu unul dintre cumnații săi s-a transformat într-un incident sângeros. În vârstă de 44 de ani, Veronica S. a mers vinerea trecută (22 iulie) într-o vizită la cumnatul ei – Liviu S., de 60 de ani – care locuiește în comuna Alexandru Vlahuță.

Conform ”datinii”, cei doi au stropit din belșug cu alcool revederea, și după ce va timp era bine afumați amândoi. Numai că, la un moment dat, între ei a intervenit dihonia și a izbucnit, brusc, o ceartă.

”Cearta dintre cei doi a degenerat în scurt timp și, la un moment dat, bărbatul a luat un cuțit cu care a înjunghiat-o pe cumnata sa în spate, în zona umărului drept. Familia a anunțat incidentul prin intermediul apelului unic de urgență 112 și în scurt timp au ajuns la fața locului atât un echipaj de la Ambulanța Bârlad, cât și agenții de la Postul de poliție din comuna Alexandru Vlahuță”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, de la Biroul Mass Media al IPJ Vaslui.

După ce i-au acordat primele îngrijiri, ambulanțierii au transportat femeia la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Din fericire, lovitura nu a fost una foarte gravă, astfel încât după o zi femeia fost externată. Polițiștii din comuna Alexandru Vlahuță efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: