Home » Monden » S-a retras din viața publică, dar CANCAN.ro l-a găsit. Cum l-am filmat pe ”Țarul” de la Mamaia când credea că nimeni nu-l observă!

S-a retras din viața publică, dar CANCAN.ro l-a găsit. Cum l-am filmat pe ”Țarul” de la Mamaia când credea că nimeni nu-l observă!

După ce a stat aproape trei luni la ”beciul domnesc”, cum chiar el a poreclit arestul preventiv,  Radu Mazăre a devenit mult mai reținut.

Omul care se îmbrăca în țar, în Ștefan cel Mare, în jucător de golf sau în ofițer nazist, șocând publicul din Constanța, public care cu siguranță nu mai înțelegea nimic, este acum un tip liniștit, de casă aproape, care își scoate prietena în oraș și face kite surfing cu 50 la oră în localitate, cu centura pusă și cu oglinzi retrovizoare montate la zmeu, pentru siguranța sa și a traficului marin. 🙂
În astfel de ipostaze aproape casnice a fost surprins fosta vedetă de la malul mării de către cel mai citit site din România, CANCAN.ro. Rămas fidel jeep-ului său militar cu număr de înmatriculare HYP, dar și costumațiilor lejere (maiou + bermude), Radu Mazăre și-a scos iubita la un restaurant turcesc.
Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: