Home » Monden » Andreea Moldovan câștigă mai bine decât soțul ei, Dj Optick. Casnica de la MasterChef a ajuns mare femeie de afaceri

Andreea Moldovan câștigă mai bine decât soțul ei, Dj Optick. Casnica de la MasterChef a ajuns mare femeie de afaceri

Dacă pe timpul filmărilor pentru emisiunea culinară MasterChef, Andreea Moldovan alias „Casnica” era criticată pentru faptul că stă acasă pe banii soțului, un cunoscut DJ român, după ieșirea din concurs, tânăra s-a apucat de treabă. La aproape patru ani de la terminarea show-ului, Andreea s-a transformat într-o femeie de afaceri de succes. Pasionată de arta culinară, Andreea Moldovan a reușit să-și transforme hobby-ul într-un adevărat business. O perioadă, a lucrat ca chef prin diverse restaurante de fițe din București, apoi a început să gătească în propria bucătărie. 

A început cu prepararea pâinicilor pe care le vindea fast-food-urilor, iar apoi, a trecut la rețete mai sofisticate și la tot soiul de prăjituri. Vârful ei de glorie este în perioada Sărbătorilor, Andreea Moldovan devenind celebră pentru cozonacii delicioși pe care îi pregătește și pe care îi livrează la comandă.

andreea moldovan dj optick

Are și angajați

Încet, dar sigur, „casnica de la MasterChef” și-a dezvoltat afacerea într-una profitabilă, la care nu mai muncește singură, ci are și anagajați. Andreea pregătește acum dulciuri pentru diverse cafenele, dar și pentru comenzi la domiciuliu, asigură catering pentru evenimente și a conceput meniuri dietetice pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus, într-un mod sănătos. Astfel, că, în 2016, „casnica” a rotunjit cu mult veniturile familiei Moldovan, ajungând să câștige mult mai mult decât soțul ei, cunoscutul Dj Optick. Bărbatul nu se simte deloc deranjat de succesul soției sale, ba chiar  o încurajează în tot ce face și o impulsionează să-și extindă bussinesul.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile