Home » Social » ULTIMA ORA! Tentativa de sinucidere in Gara Barlad! O femeie cu afectiuni psihice incearca de mai multa vreme sa-si ia viata in acest fel!

ULTIMA ORA! Tentativa de sinucidere in Gara Barlad! O femeie cu afectiuni psihice incearca de mai multa vreme sa-si ia viata in acest fel!

Panica in Gara Barlad in aceasta dupa-amiaza! Constanta Matache, o femeie de 48 de ani, din comuna Pogana, a incercat sa-si puna capat zilelor aruncandu-se in fata trenului Bucuresti – Iasi. Nu a reusit sa-si duca gestul pana la capat, intrucat scara trenului, aflat in franare, i-a agatat trupul si i l-a aruncat in mijlocul peronului.

accident-tren„Femeia a suferit politraumatisme si a fost transportata cu ambulanta la Spitalul de Urgenta „Elena Beldiman” Barlad”,ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui.

Constanta Matache este o figura cunoscuta, mai ales in zona cartierului Gara. Comerciantii de pe peronul garii spun ca nu este prima data cand femeia a incercat sa-si ia viata in acest fel.

„Ne-am autosesizat cu privire la incidentul care a avut loc pe peron. Din fericire, trenul care intrain gara, la linia a doua, in acel moment se afla in franare. Femeia nu a ajuns sub sinele de tren. Este vorba de o persoana cu afectiuni psihice si nu este la prima tentativa de suicid”, a declarat, pentru Est News, reprezentantul Politiei TF Barlad. (S.M.)

 

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: