Home » Sport » Campioana en – titre Pajura Huși nu a reușit decât o remiză cu FC 2002 Vaslui, scor final 1 – 1

Campioana en – titre Pajura Huși nu a reușit decât o remiză cu FC 2002 Vaslui, scor final 1 – 1

Pajura Huși a primit o replică puternică în deplasarea de la FC 2002 Vaslui, formație care a condus duminică mai bine de 50 minute. Edi Moraru a deschis scorul încă din minutul șase pentru echipa gazdă. A urmat o dominare sterilă din partea campioanei en – titre pană la finalul primei reprize. În partea a doua hușenii au continuat să practice un joc de posesie în timp ce FC 2002 Vaslui a preferat să stea „la cutie” cu speranța că pot concretiza pe contraatac. Pajura Huși a restabilit egalitatea în minutul 60, după care a ratat două șanse de a întoarce scorul. Pe final însă FC 2002 Vaslui a preluat inițiativa, a dominat copios și a ratat ocazii uriașe în ultimele cinci minute. Chipcea, după o centrare primită din lateral de la Chirilă, rămâne singur în fața porții, dar șutează în portar. Iar în ultimul minut mingea lovită cu capul de Chiriță lovește bara, după o centrare venită din corner.

Am condus cu 1-0, gol dat repede la prima acțiune de poartă a noastră. E un rezultat bun în condițiile în care noi am pierdut în anii trecuți cu Pajura Huși. E primul rezultat pozitiv cu ei, puteam chiar să învingem, dar per total este un rezultat echitabil. Este o creștere evidentă de formă a echipei mele, am bătut la Gârceni, o altă echipă bună și am făcut egal la Bârlad. Obiectivul nostru este play-off-ul, să fim în primele patru locuri la finalul sezonului regulat. Suntem pe cinci, dar am avut și meciuri destul de grele, mai avem doar un meci dificil, cu Șuletea. Sper să nu ne încurcăm cu echipele mici, avem următorul meci la Murgeni și deși s-au întărit ar trebui să învingem. La fotbal se poate întâmpla orice dar suntem favoriți și sper să câștigăm”, ne-a declarat Marcel Chiriac, președintele FC 2002 Vaslui.

FC 2007 Gârceni a profitat de remiza hușenilor și s-a instalat pe locul doi, după ce a învins Flacăra Murgeni cu 4 – 1. Pe primul loc rămâne Vitis Șuletea, care a defilat cu Unirea Banca, scor 6 – 0. Juventus Fălciu a urcat pe locul patru după ce a învins Sporting Bârlad cu 1-0. Atletico Bârlad a înregistrat primul succes, scor 3 – 2 cu Multim Perieni. (George PROCA)

 

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: