Home » Politic » Dan Marian despre venirea lui Ciolos in PNL: „Speram ca in urma discutiilor, intre domnia sa si PNL va fi intelegere de natura politica asa incat sa fie premier si dupa alegerile parlamentare”

Dan Marian despre venirea lui Ciolos in PNL: „Speram ca in urma discutiilor, intre domnia sa si PNL va fi intelegere de natura politica asa incat sa fie premier si dupa alegerile parlamentare”

Senatorul Dan Marian, președintele organizației județene a PNL, a salutat decizia colegilor săi din fostul PDL de a merge pe varianta Alina Gorghiu, președinte unic al PNL.

„Sâmbăta, am fost prezent la București unde a avut loc o serie de întâlniri informale la care au participat conducerea centrala și președinții de organizații. Decizia unanimă, la care am achiesat și eu, este ca doamna Gorghiu să fie președinte unic. Acest lucru va fi consfințit printr-o decizie a Consiliului National ce va avea loc sâmbăta viitoare”, ne-a declarat Marian.

Referitor la subiectul inscrierii premierului Dacian Ciolos in PNL, subiect pus pe tapet de presedintele Iohannis, senatorul vasluian a precizat: „Noi avem incredere in domnul Ciolos si speram ca in urma discutiilor care vor avea loc cu domnia sa, intre el si PNL va fi intelegere de natura politica asa incat dumnealui sa-si continue si dupa alegerile parlamentare mandatul de prim-ministru”. (S.M.)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: