Home » Social » Anchetă a Politiei în cazul femeii ucise de explozia râșniței de cafea

Anchetă a Politiei în cazul femeii ucise de explozia râșniței de cafea

de Daniel MICU

Ancheta in cazul mortii femeii de 43 de ani din Vaslui, careia i-a explodat in fata o rasnita de cafea, in propriul magazin.  Oamenii legii au ramas toata noaptea in zona pentru a aduna probe, pentru a face poze si masuratori si pentru a gasi o explicatie logica pentru cele intamplate. E greu de inteles cum s-a produs deflagratia care a urmat exploziei, luandu-se in calcul atat o defectiune la aparatul sau aparatele care functionau in acel moment, ori un scurtciurcuit, care ar fi produs nenorocirea.

vecini-rasnita-cafeaGestionara, care este si proprietara magazinului a fost mutilata de bucatile de plastic si sticla si a murit la spital. Sotul ei se intoarce astazi acasa, din Anglia, acolo unde se afla la munca.

Vecinii femeii sunt îngroziți de întâmplare. Ei nu pot crede ca dezastrul ar avea legătură cu râșnița de cafea.explozie-rasnita2

”Nu se poate, nu e de la aparatul de cafea. Cica avea un aparat radio, de la aparatul acela radio. Dacă era de la râșniță, trebuia sa sara prin acoperis, ca e o ca butelia acea rasnita. Nu se poate. Ala e intreg, doar capacul de plastic a explodat. A fost o femeie de nota 10. Am ramas socata, imi tremura picioarele si acum. Ne ajutam cand plecam de acasa. Cand a plecat sotul ei, spunea sa ne uitam si la ea, femeie singura, na!”, comenteaza vecina femeii moarte.

”Astia de la criminalistica spun ca nu se poate asa ceva. Aseara la 10 am venit din nou aici. Ea a tinut mana pe capacul ala, si cutitele se invarteau si i-au retezat mana. Unul din aparate a explodat, cel care incalzea apa si facea cafeaua. Apoi l-a trantit si pe asta jos. Dar sa sparga vitrina sa o faca bucati, e ceva de gandit. Ei au stat pana la 3 dimineata si nu si-au dat seama de la ce. Nu se poate. Masina sa faca asa ceva!? Nu se poate!”.

 

 

About Simona Vasile