Home » Sports » Favoritele campionatului de minifotbal au obținut cu emoții cele trei puncte

Favoritele campionatului de minifotbal au obținut cu emoții cele trei puncte

Inter Traian

Inter Traian

Că lucrurile nu stau întotdeauna pe teren așa cum stau și pe hârtie s-a demonstrat încă o dată sâmbătă, când cele două favorite la câștigarea titlului la minifotbal au fost ținute în șah.

Chiar dacă nu au făcut pași greșiți în economia campionatului, primele două clasate au avut mari emoții și s-au impus destul de greu. Victoria Morandi a reușit să își păstreze fotoliul de lider după ce a învins Spartanii doar cu 1 – 0. Inter Traian nu a scăpat fără să primească gol de la Red Star, dar a trimis la rândul ei mingea în plasă de două ori. Simba a obținut primele puncte din acest sezon, după ce a trecut în mod spectaculos de FC Zimbru, scor 6 – 3.

Redcon1 a obținut și ea primul succes, scor 3 – 2 cu EMMA. Smaratex Boys a stat. Sambăta, Victoria Morandi va da piept cu Red Star, iar Inter Traian întâlnește FC Zimbru. Simba înfruntă Emma, iar Redcon 1 joacă în compania celor de la Smaratex Boys. Spartanii stă. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...