Home » Sport » Spectacol în Liga a V-a de fotbal

Spectacol în Liga a V-a de fotbal

Duminică, iubitorii de fotbal din județul Vaslui au avut parte de partide încinse, care i-au ținut cu sufletul la gura până la fluierul final. Doar în două partide din zece câștigătoarele și-au asigurat cele trei puncte încă de la pauză. Încă o dată am putut asista la o avalanșă de goluri, peste 50. Seria I a fost cea mai ofertantă, cu 27 de goluri marcate în cadrul celor patru partide disputate. În Seria II s-au marcat 22 de goluri, în tot atâtea meciuri. Iar În cele două meciuri din cadrul Seriei III mingea a fost trimisă în plasă de nouă ori. Gazdele au învins de opt ori, iar oaspeții doar de două ori.

Racova Pușcași și Viitorul Rebricea au confirmat forma bună din debutul sezonului și sunt neînvinse până acum în Seria I Vaslui Vest. Racova Pușcași a învins pe teren propriu SC 2000 Lipovăț cu 6 – 2. Meciul a fost la discreția gazdelor încă din prima repriza, la finalul căreia conduceau cu 4 – 1. Viitorul Rebricea a obținut și ea cele trei puncte cu Vulturul Bălteni, scor 4 – 1. Și-a adjudecat victoria în partea secundă, după ce la pauză scorul era 1 – 1. Cele două formații sunt în fruntea clasamentului, la patru puncte de următoarele trei clasate. Voința Ștefan cel Mare ocupă ultimul loc de pe podium, după ce a învins Avântul Zăpodeni cu 5 – 4. Gazdele au fost mai inspirate în partea secundă, după ce la pauză scorul era 2 – 2. Inter Sport Vaslui a trecut de SMART Negrești cu 3 – 2 și a obținut astfel cea de-a doua victorie.

În Seria II Vaslui Est Flacăra Muntenii de Sus și-a consolidat primul loc, după ce a trecut de Avântul Solești cu 4 – 3. Cele două formații s-au dezlănțuit în partea secundă, după ce la pauză scorul era 1 – 1. Prima clasată are 12 puncte, cu patru mai mult decât Viitorul Văleni. Ocupantă locului secund a trecut de Star Tătărani cu 3 -1. Ocupanta locului trei, FC Ghergheleu, a fost învinsă pe terenul celor de la Dinamic Boțești cu 3 – 0 și a rămas cu șase puncte. Victoria Muntenii 2013 Muntenii de Jos a obținut primul succes din actuala stagiune, scor 7 – 1 la FC Rapid Brodoc.

Seria III Bârlad este extrem de disputată, cu primele trei clasate la egalitate de puncte. Avântul Băcăni le-a produs prima înfrângere celor de la Steaua Ivești, scor 5 – 1. Ocupă primul loc datorită golaverajului superior, 10- 4. FDR Tutova este însă favorită, cu șase puncte și două meciuri restante. Are un parcurs perfect până acum, cu două victorii din două partide disputate. A trecut de Unirea Alexandru Vlahuță cu 2 – 1, după ce la pauză scorul era 1 – 1. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: