Home » Sport » Atletico Vaslui caută a cincea victorie consecutivă, în deplasare la CSM Roman

Atletico Vaslui caută a cincea victorie consecutivă, în deplasare la CSM Roman

Singura echipă de fotbal a județului nostru care evoluează în Liga a III-a, Atletico Vaslui, întâlnește vineri, de la ora 17:00, pe CSM Roman.

Vasluienii pregătiți de Gabriel Crăciun așteaptă un nou succes, pentru că reprezentanta județului Neamț ocupă penultimul loc în campionat, reușind o singură victorie și pierzând celelalte patru meciuri disputate până acum. Vasluienii în schimb se încăpățânează să rămână pe primul loc și au 12 puncte. Singura înfrângere suferită de Atletico Vaslui a venit în prima etapă, când a pierdut cu 1 – 0 în deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. De atunci a avut un parcurs perfect, iar ultima victimă a lor a fost Olimpia Râmnicu Sărat, echipă care a fost aproape să dispute barajul de promovare sezonul trecut.

Atletico Vaslui a trecut de Olimpia Râmnicu Sărat fără emoții și a câștigat cu 3 – 1. Vasluienii au intrat la pauză cu avantaj minim, după ce Țârțârău a marcat din centrarea lui Buhăceanu. Dar ar fi putut conduce la o diferență mult mai mare. În prima parte Hany Ragab a ratat un penalty, iar Buhăceanu nu a reușit să înscrie deși a rămas singur cu portarul advers. Atletico Vaslui a reușit să ducă scorul la 2 – 0 prin Macovei la doar cinci minute de la reluarea partidei. Golul trei a întârziat să apară însă pentru vasluieni, în condițiile în care oaspeții au preluat frâiele partidei și l-au pus la mare încercare pe Cernat. Olimpia Râmnicu Sărat a reușit să marcheze în minutul 83 prin Roman din penalty, iar scorul final a fost stabilit după golul marcat de Agache în prelungiri.

Sporting Liești, echipa de pe locul 2 are tot 12 puncte, dar un golaveraj mai slab și așteaptă un pas greșit al vasluienilor pentru a urca pe primul loc. Echipa gălățeană va avea însă un duel pe măsura ambițiilor ei, cu ocupanta locului patru, AFK Csikzereda Miercurea Ciuc. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...