Home » Sport » Iubitorii de fotbal sunt așteptați duminică pe stadioane pentru încă o porție de spectacol în Liga a V-a

Iubitorii de fotbal sunt așteptați duminică pe stadioane pentru încă o porție de spectacol în Liga a V-a

Duminică va fi zi de sărbătoare pentru vasluienii care iubesc fotbalul din Liga a V-a. Așteptările sunt aceleași ca și până acum, scoruri fluviu, răsturnări de scor și schimbarea liderului.

În etapa a cincea a Seriei I Vaslui Vest Racova Pușcași și Viitorul Rebricea au fiecare câte 10 puncte după ce au reușit trei victorii și o remiză în meciul direct. Racova Pușcași are o misiune ceva mai ușoară, pentru că joacă în deplasare pe terenul lanternei roșii Avântul Zăpodeni. Și Viitorul Rebricea joacă tot în deplasare, în compania echipei SC 2000 Lipovăț, clasată pe locul șase. Voința Ștefan cel Mare și SMART Negrești se duelează pentru locul trei. O eventuală remiză între acestea i-ar oferi însă șansa formației Inter Sport Vaslui să se claseze pe podium. Echipa clasată pe locul cinci joacă în deplasare la Vulturul Bălteni, ocupanta locului șapte.

Flacăra Muntenii de Sus, liderul Seriei II Vaslui Est cu 12 puncte, are meci ușor cu lanterna roșie Star Tătărani. Atracția etapei va fi derby-ul dintre Viitorul Văleni și FC Ghergheleu, celelalte echipe de pe podium, care au opt, respectiv șase puncte. Ocupantele locurilor patru – șapte, toate cu patru puncte, se întâlnesc în meciuri directe. Victoria 2013 Muntenii de Jos primește vizita celor de la Dinamic Boțești. Iar Avântul Solești joacă pe teren propriu cu FC Rapid Brodoc.

Avântul Băcăni caută să își consolideze poziția de lider în Seria III Bârlad în deplasare la ultima clasată, FC Vinderei. În timp ce ocupantele locurilor doi și trei, Steaua Ivești și FDR Tutova caută victoria pentru a se distanța în clasament. Diferența dintre primele trei clasate o face golaverajul, pentru că toate au câte șase puncte. FDR Tutova mai are însă de disputat restanța cu lanterna roșie, FC Vinderei. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...