Home » Justitie » Panica în comuna Dănești, după ce acoperișul unei case din localitatea Bereasa a fost cuprins de flăcări

Panica în comuna Dănești, după ce acoperișul unei case din localitatea Bereasa a fost cuprins de flăcări

Un scurtcircuit produs la un conductor electric a produs un incendiu la acoperișul unei case din localitatea Bereasa, comuna Dănești. Intervenția pompierilor a fost destul de dificilă având în vedere suprafața de acoperiș incendiată și cantitățile mari de materiale combustibile existente în podul casei, care au întreținut arderea. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului a fost direcționată a autospecială de lucru cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Vaslui, cu șapte subofițeri, care au fost sprijiniți de către membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. La sosirea echipajului de stingere, flăcările cuprinseseră întreg acoperișul casei cu posibilitate de extindere și în interiorul locuinței, precum și la o altă casă aflată la o distanță de circa trei metri. După aproximativ o oră și jumătate de la ora anunțării, incendiul a fost localizat și lichidat la nivelul acoperișului, fără a afecta bunurile din interiorul încăperilor. Flăcările au distrus însă circa 100 m. p. de acoperiș pe structură din lemn și învelitoare din tablă și toate bunurile aflate în podul casei. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primăriile vasluiene nu mai au bani pentru plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap

Primăriile din județul Vaslui încep să rămână fără resurse ...

Speranțe mari pentru 49 de comunități vasluiene. Investiții de 161 milioane euro în sistemul de apă și canal

de Dănuț CIOBANU  Marele program de apă și canal ...

Vești bune de la SC Aquavas. Vasluienii vor putea plăti facturile și transmite indexul online

SC Aquavas SA Vaslui are în curs de implementare ...