Home » Sport » Vitis Șuletea – FC 2007 Gârceni, capul de afiș al etapei a șasea din Liga a IV-a

Vitis Șuletea – FC 2007 Gârceni, capul de afiș al etapei a șasea din Liga a IV-a

Iubitorii de fotbal din județul Vaslui au ocazia să asiste duminică la derby-ul echipelor de pe locurile unu și trei în Liga a IV-a, care promite să fie extrem de spectaculos. Vitis Șuletea este lider cu 13 puncte și nu a suferit încă gustul înfrângerii în această stagiune. A reușit pana acum patru victorii și o remiza și are cea mai buna apărare din campionat, cu doar cinci goluri primite. FC 2007 Gârceni, ocupa locul doi, cu un punct mai puțin. Oaspeții se pot lăuda cu un atac devastator după ce au marcat de 20 de ori până acum și au o medie de patru goluri marcate pe meci.

ghenghea_gigelSper să câștigăm, să își facă apărarea treaba și duminică. Am încredere că putem obține un rezultat pozitiv pentru că beneficiem și de avantajul terenului propriu. Dacă nu pierdem este destul de bine pentru că rămânem pe primul loc. oricum nu joc la egal. Diferența cred că se va face la mijlocul terenului și avem parte de o provocare pentru că ei au acolo o linie foarte bună. Cred însă că pot să îi contracarez. Anul trecut i-am bătut de trei ori, de două ori în campionat și odată în Cupa României. Am înțeles însă că și-au întărit echipa și nu pot spune că le știu cu exactitate potențialul. Echipa mea trece printr-o fază de reconstrucție pentru că am dat drumul la opt jucători la Atletic Bârlad și am adus câțiva jucători mai tineri. Lipsa relațiilor de joc s-a văzut în primul meci cu Sporting Bârlad, când am fost egalați după ce am condus cu 2 – 0. Și deși am mai avut foarte multe ocazii nu am reușit să obținem victoria. Dar au intrat în angrenajul echipei, se cunosc unii cu alții și am așteptări mari de la ei. Am luat un băiat foarte bun de la Vaslui 2002, Mitrofan, care mi-a dat gol în fiecare meci. Frunză, de 18 ani, din Bârlad, este și el un jucător bun. Încă îl avem pe Marian Dura, un jucător foarte bun, dar și pe alți jucători valoroși pe care ne-am bazat sezonul trecut, cum ar fi Hristian, Mangu, Rotaru, portarul Bernevic. Vrem să ajungem să disputăm play-off-ul și dacă rămân cu același lot în iarnă atacăm promovarea. Momentan nu mă pot baza pe trei dintre jucătorii noștri, care sunt plecați la muncă în străinătate: un atacant, un mijlocaș la închidere și un fundaș dreapta. Toți trei sunt în media echipei, jucători cu experiență și care sunt titulari”, ne-a declarat Gigel Ghenghea, antrenorul – președinte al celor de la Vitis Șuletea.

Pajura Huși, cu 10 puncte acumulate până acum, caută să profite de confruntarea celor două pentru a urca în clasament. Pentru a reuși are nevoie de o victorie în deplasare la Atletic Bârlad, ocupanta locului șapte. Nu le va fi însă ușor, dacă ținem cont că bârlădenii au cedat foarte greu pe teren propriu cu echipa din Gârceni, scor 2 – 3.

Juventus Fălciu, clasata pe locul patru, ataca podiumul în deplasare la Multim Perieni, ocupanta penultimului loc. FC 2002 Vaslui joaca și ea tot în deplasare, la Flacăra Murgeni, ocupanta locului opt. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: