Home » Sport » CSS Bârlad U15 a câștigat turneul de la București

CSS Bârlad U15 a câștigat turneul de la București

Juniorii Under 15 de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au câștigat vineri turneul organizat de CT Dinicu Golescu. După evoluții convingătoare, bârlădenii au învins în toate cele trei partide disputate pe Stadionul Ghencea din capitală. Au învins CSS Triumf Șoimii București cu 17 – 12, CT Dinicu Golescu cu 48 – 0 și CS Metrorex cu 50 – 0.

Echipa a făcut un joc foarte bun. Nu mă așteptam să îi învingem pe cei de la Șoimii București. Sunt campionii de anul trecut la U14 și am avut mereu dueluri dificile cu ei. Băieții au ascultat însă toate indicațiile și avut în cele din urmă câștig de cauză. Sper să ne depășim constant nivelul arătat și să avem un joc superior tuturor adversarilor noștri. Urmărim să obținem o medalie, să ne clasăm pe unul din primele două locuri. Dar în primul rând vrem să producem jucători, să avem cât mai mulți sportivi la echipa națională. Obiectivul nostru principal este să contribuim la o creștere valorică a echipei naționale, ca să putem învinge echipele mari precum Georgia, Spania, Portugalia, Franța sau Irlanda”, a declarat pentru Est News antrenorul Dan Tufaru.

Campionatul DNJ U15 are în total patru turnee, iar următorul va avea loc tot la București, în organizarea CS Metrorex. (George PROCA)

 

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: