Home » Monden » Ioana Boureanu a chefuit în club că a scăpat de tată

Ioana Boureanu a chefuit în club că a scăpat de tată

La o lună după ce a fost ”salvată” din mâinile tatălui violent, Ioana Boureanu continuă să aibă același stil de viață. Adolescenta de doar 15 ani se bucură de toată libertatea de când locuiește la mama ei. Apropiații acesteia spun că se distrează în cluburi până dimineața, fumează și consumă alcool.

”Când pisica nu-i acasă, joacă șoarecii pe masă”- acest proverb se potrivește mănușă în cazul Ioanei, fata lui Cristian Boureanu. De aproape o lună de la declanșarea scandalului, fostul politician își vede de viața lui. Se distrează cu iubita tinerică pe plajele exotice din Maldive, iar fiica sa, Ioana, pare să aibă același comportament libertin din cauza căruia tatăl ei a ajuns pe mâna poliției și este cercetat pentru violență, riscând pușcăria. Astfel, vineri, fosta soție a politicianului, Irina Boureanu, și fata ei s-au bucurat de o primă victorie în războiul cu fostul politician, după ce magistrații de la Judecătoria Sectorului 6 au stabilit ca adolescenta rebelă să locuiască la mamă până la finalizarea procesului de custodie. Conform apropiaților fetei, Ioana a sărbătorit decizia în stilul ei: în club, până la ora 4 dimineața, în aburi de alcool și fum de țigară. ”Ioana parcă a scăpat din lagăr. Vineri seara, a fost într-un club din Centrul Vechi, «The Vintage», unde a stat de la miezul nopții până spre dimineață, după ora 3.30. A băut, ca și colegii ei, vodcă, a fumat și a dansat provocator. I-a amenințat că le va face rău dacă vor sufla o vorbă despre escapadă. Se pupă pe gură cu băieții, se îndrăgostește repede. La mama ei face ce vrea”, a declarat, pentru Click! o persoană din anturajul minorei. Rămasă în grija ei, Irina Boureanu susține că știe cam tot ce a făcut fiica sa în seara de vineri. Contactată telefonic, fosta soție a lui Boureanu i-a luat apărarea fiicei și prezintă o altă variantă decât cea a martorilor.

”Știu tot ce a făcut Ioana. A venit acasă devreme. Încă nu era miezul nopții. Știam cu cine pleacă. Nu a băut și nu a fumat așa cum se spune. A fost ziua unei colege și au petrecut în acel club. Nu a fost neapărat pe gustul meu, și nu este locul potrivit pentru o aniversare de 15 ani, dar dacă părinții fetei au ales să-i facă acolo ziua, nu m-am putut opune. I-am spus însă să vină devreme acasă. Eu nu i-aș permite vreodată să opteze pentru acest gen de distracție dacă ar fi ziua ei. Aceasta e prima petrecere la care a mers de când a început scandalul. Îi știu pe cei cu care a ieșit. Acum petrecm timpul împreună, ne ocupăm de teme. Scandalul acesta îi face mult rău Ioanei”, a declarat, duminică, pentru Click! Irina Boureanu.

De la ce a pornit tot scandalul?

Irina Boureanu a scăpat-o pe fiica ei din ghearele tatălui

În urmă cu exact o lună, mai precis, luni, 12 septembrie, Cristian Boureanu a ajuns la Secția 2 de Poliție din București împreună cu fata lui, Ioana. Minora l-a acuzat pe tatăl ei că a lovit-o și că a tras-o de păr, fostul politician înfuriindu-se după ce aceasta a plecat de-acasă fără să-l anunțe. Totul s-a întâmplat în plină stradă, fostul politician băgându-și fata cu forța în mașină. O echipă de jandarmi l-a împiedicat pe Boureanu să plece de acolo până la venirea poliției. Mama fetei, Irina Boureanu, a susținut că nu este pentru prima oară când fostul ei soț o bate pe fiica lor și că au mai fost depuse plângeri împotriva lui și în trecut. Acum, Boureanu are dosar penal și este cercetat pentru violență, riscând să facă pușcărie.

Sărbătorește în Maldive, cu iubita tinerică

Obosit să se lupte cu propriul copil rebel, care l-a adus pe mâna poliției, Cristian Boureanu a fugit să se relaxeze departe de țară. Iubita lui, Laura Dincă, a împlinit 20 de ani, așa că fostul politician a ales o destinație exotică unde să se distreze în voie: Insulele Maldive. De mai bine de o săptămână, cei doi se află în vacanță, fac plajă, se plimbă și iau masa la restaurant de lux. Laura se bucură de toată atenția din partea iubitului, care o răsfață cu cadouri scumpe și buchete imense de trandafiri.

Sursa: click.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: