Home » Sport » “Kentai Dojo” Bârlad, 14 medalii la “Cupa Danubius” Brăila

“Kentai Dojo” Bârlad, 14 medalii la “Cupa Danubius” Brăila

Sportivii de la Clubul Sportiv Kentai Dojo din Bârlad au făcut furori la “Cupa Danubius” Brăila, unde au cucerit nu mai puțin de 14 medalii. Au obținut patru medalii de aur, trei medalii de argint și șapte medalii de bronz. Competiția a fost extrem de disputată, cu 260 de sportivi care au concurat pentru 10 de cluburi din țară (Bârlad, Constanța, București, Brașov, Ploiești Tecuci, Iași, Târgu-Mureș) și un club din Chișinău.

La concursul de Brazilian Jiu – Jitsu organizat de către Clubul Sportiv “Daos” Brăila au obținut aurul Matteo Pană (- 25 kg / 6 – 7 ani / GI și NO – GI), Rareș Diaconu ((- 25 kg / 6 – 7 ani / GI) și Toni Calancia (- 30 kg / 9 – 10 ani / GI). Au cucerit argintul Sorina Tilici (- 25 kg / 8 – 9 ani / GI), Patrisia Roșu (- 40 kg / 10 – 12 ani / NO – GI) și George Mitache (- 60 kg / 15 – 17 ani / GI). Pe ultima treaptă a podiumului s-au clasat Gabriel Brangrazi (- 25 kg / 6 – 7 ani), Patrisia Roșu (- 40 kg / 10 – 12 ani), Ștefan Ursu (- 60 kg / 15 – 17 ani / GI), Octavian Cumpănici (+50 kg / 12 – 13 ani / GI), Raul Dumitrașc (+ 60 kg / 12 – 13 ani / GI), Sorina Tilici (- 25 kg / 8 – 9 ani / NO – GI), Rareș Diaconu (-25 kg/ 6 – 7 ani / NO – GI).

Clubul Sportiv Kentai Dojo Bârlad s-a prezentat la această competiție cu un lot de 10 sportivi la care au participat la secțiunile GI și NO-GI. În urma prestațiilor noastre la acest concurs am reușit o frumoasă performanță și un număr de medalii pe măsura muncii noastre. Nivelul nostru de tehnică a crescut de la un concurs la altul, prin muncă și efort fizic. Pentru ca această competiție s-a disputat pe un sistem diversificat numărul de tehnici a fost redus. Sportivii noștri au fost însă pregătiți foarte bine pe ambele sisteme de luptă. Au cunoscut foarte bine regulamentul de concurs și au terminat meciurile numai la limita de timp. Pentru noi este un rezultat senzațional de a ocupa o poziție foarte bună în această competiție destul de puternică și de asemenea este un bun prilej de a ne verifica nivelul de pregătire tehnico – tactic. Mulțumim pentru acestă invitație la un eveniment atât de mare lui Florin Cernat și Dan Cernat. Țin să felicit organizatorii acestei competiții, pentru că fiecare aspect al competiției a fost foarte bine pusa la punct. Felicit sportivii clubului pentru ca au dat dovada că sunt niște luptători foarte buni și foarte tehnici. Doresc să adresez deosebite mulțumiri părinților pentru deosebitul sprijin acordat copiilor și antrenorului,” ne-a declarat Sensei Daniel Vasilache. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: