Home » Politic » Pemepistul Ticu Pâslaru, scos ”în șuturi” de la o întâlnire a PRU Bârlad, unde a cerut să fie pus cap de listă la Deputați

Pemepistul Ticu Pâslaru, scos ”în șuturi” de la o întâlnire a PRU Bârlad, unde a cerut să fie pus cap de listă la Deputați

de Simona MIHĂILĂ

Comedie în toată regula la o întâlnire a membrilor Partidului România Unită (PRU) Bârlad. Fostul candidat la Primăria Bârlad din partea UNPR, Ticu Pâslaru, a aterizat pe nepusă masă în mijlocul acestora, cerându-le, nici mai mult, nici mai puțin, să-l pună pe locul 1 pe lista de candidați pentru Camera Deputaților pentru alegerile parlamentare din decembrie.

tiberius-nechitaAu rămas cu gura căscată membrii PRU, mai ales că Pâslaru este membru PMP, unde a ajuns după ce partidul lui Băsescu a fuzionat cu UNPR. Mai mult, Ticu Pâslaru participase cu doar câteva zile înainte și la ședința de la Bârlad a pemepiștilor, alături de Corneliu Bichineț, prilej care le-a oferit celor prezenți un moment de deliciu atunci când Bichineț i-ar fi tăiat ”microfonul” lui pe Pâslaru, din cauză că acesta s-a pierdut cam mult în amintiri despre faptele sale glorioase la UNPR.

Întâlnirea membrilor organizației bârlădene a PRU a avut loc la un restaurant din oraș și a fost convocată de Tiberius Nechita, șeful organizației județene a acestui partid, după ce Pâslaru ar fi încercat să-l convingă să-l pună pe el primul pe listă la Deputați, peste voința colegilor din organizația județeană. Argumentul lui Ticu Pâslaru a fost acela că mai-marii de la București ai partidului ”l-au rugat” să accepte această poziție. Iar el, inima mare, ce să facă? A acceptat. Mai mult, dorința celor de la București de a-l vedea pe Ticu Pâslaru deputat de Vaslui din partea PRU este atât de mare încât sunt pregătiți să dizolve chiar și organizația județeană. Fostul candidat la Primăria Bârlad i-a asigurat pe cei prezenți că, de-l vor vrea, el va aduce după sine câteva organizații PMP.

Foc și pară s-au făcut pereuniștii la auzul acestor vorbe. Ei nu au conceput ca o persoană dintr-un alt partid să vină pe poziție de forță și să le ceară o asemenea favoare, mai ales că pe primul loc la Deputați numele lui Iulian Groza a fost, deja, bătut în cuie.

”Eu nu sunt de acord cu venirea domnului Ticu Pâslaru, dar dacă organizația nu s-ar fi opus, m-aș fi conformat. Din păcate, totată lumea l-a respins, la unison”, a declarat, pentru Est News, Tiberius Nechita.

About Simona Vasile

2 comments

  1. Mari politicieni ai vremii……

  2. Asteptam cu mare nerabdare varianta Liderului de Pungesti , mult premiatului designer cu 17 diplome de excelenta , omului de afaceri in portofoliu caruia sunt contracte cu NATO si NASA , creatorul a peste 200 de locuri de munca si daca am omis vreo specializare sa-mi fie cu iertare , parca era si interpret (nu de brasoave sau muzica populara).
    Domnule Luk Wilmet alias Mara alias Botanescu aveti cuvintul.Avem popcorn si cola in stoc nelimitat.

%d blogeri au apreciat: