Home » Sport » „Fight Club Titans” Bârlad, 19 medalii la “Cupa Danubius” Brăila

„Fight Club Titans” Bârlad, 19 medalii la “Cupa Danubius” Brăila

Clubul bârlădean „Fight Club Titans” a obținut rezultate deosebite la “Cupa Danubius” Brăila, unde sportivii săi s-au clasat pe podium de nu mai puțin de 19 ori, la toate categoriile de vârstă. Cei nouă copii, pregătiți de Ionuț Broștic de doar trei luni, au reușit să cucerească nouă medalii la individual: două de aur, cinci de argint și două de bronz. Cele mai bune rezultate au obținut la 8 – 9 ani ( o medalie de aur și una de argint) și la 9 – 10 (aur și bronz). Bârlădenii au obținut și locul unu la copii cu Organizația Daos Icon România din care fac parte. Au cucerit aurul Fabrizio Pușcașu (8 – 9 ani) și Maria Dumitru (9 – 10). Argintul a fost obținut de Nicolas – Andrei Rășcanu (4 – 5), Petru Ștefan Rădoi (5 – 6), Raul Roman (6 – 7), Dalina Galaction (8 – 9) și Alice Cordaș (11 – 13). Pe ultimul loc de pe podium s-au clasat Bianca Cordaș (7 – 8) și Alexandra Necoara (9 – 10).

Clubul a participat la adulți și juniori (15 – 17 ani) cu cinci sportivi, care au obținut nouă medalii. La 65 kg Ionuț Rotaru a obținut medalia de argint la no – gi și bronzul la gi. La aceeași categorie Marian Berchi a luat argint la no – gi. Emanuel Berchi a luat la 70 kg aur la no – gi și bronz la gi. Mihai Mihăilă a obținut la 100 kg aur la no – gi și argint la gi. Dumitru Dimofte a cucerit argintul la no – gi și bronzul la gi.

Suntem mulțumiți de rezultatele copiilor având în vedere că lucrăm doar de trei luni. Totodată ne confruntăm cu sportivi care practică de mai mult timp cu copiii și nu se ține cont de experiența sportivilor ca la adulți. Un sportiv care practică sportul de o lună se poate întâlni în competiție cu un sportiv care practică de doi-trei ani același sport. La adulți avem sportivi care au participat pentru prima oară la competiție și au reușit să aibă rezultate mulțumitoare”, ne-a declarat Marian Rădoi, unul dintre antrenorii „Fight Club Titans” Bârlad.

Clubul bârlădean va participa pe 15 octombrie la ADCC Moldova cu adulți. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: