Home » Sport » Liderul Inter Traian, singura echipă neînvinsă la minifotbal

Liderul Inter Traian, singura echipă neînvinsă la minifotbal

Inter Traian a reușit o victorie categorică în fața celor de la Zimbru, scor 7 – 0 și a obținut al treilea succes consecutiv din actuala stagiune a campionatului de minifotbal.

Meciul a fost adjudecat de Inter Traian încă de la pauză, când conducea cu 4 – 0. Patru din cele șapte goluri marcate au fost opera egipteanului Hany Ragab. Echipa coordonată de Bogdan Gheorghiță a rămas singura neînvinsă până acum, după ce Victoria Morandi a pierdut surprinzător cu Red Star, scor 0 – 2. Redcon 1 a reușit și ea un scor fluviu, 8 – 1, cu mult mai modesta Smaratex Boys. Simba a obținut cel de-al doilea succes, scor 2 – 1 cu Emma. Echipa Spartanii a stat.

Inter Traian ocupă fotoliul de lider, cu nouă puncte. Pe doi, trei și patru se află Redcon1, Simba și Victoria Morandi, cu câte șase puncte.

A fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am avut în ultimii ani. Am făcut un meci foarte bun cu o echipă fantastică. Echipa celor de la Zimbru nu este foarte închegată, însă au jucători extraordinar de buni. Am reușit să concretizăm aproape toate fazele, iar Hany și-a făcut treaba, iarăși, foarte bine. Ei au căzut la pauză, iar noi am avut în continuare o poftă mare de a înscrie. Ne-am luat revanșa în fața lor, pentru că anul trecut ne-au bătut la ultima fază cu 1 – 0. Avem o echipă foarte bună și teoretic nu ar trebui să avem probleme în campionat. Anul trecut am pierdut titlul pentru că mi-au plecat în pauza de iarnă șase jucători. În primele meciuri am jucat mai timorați, am ratat foarte multe ocazii. Cu Red Star am învins cu 2 – 1, dar am încercat diverse artificii tehnice care ne puteau costa. Ne-am relaxat mai mult decât ar fi trebuit. Dar am strâns rândurile și ne-am propus să ne concentrăm mai bine pe ultimii metri în fața porții. Avem jucători capabili să facă meciuri foarte bune și asta se va vedea în campionat. Avem un jucător nou, Cristian Ionuț Buruiană, care a venit de la Spartanii și a fost desemnat anul trecut jucătorul campionatului. Este mijlocaș care dispune de abilități deosebite pe faza ofensivă. S-a întors în poartă Florin Sebastian Bădiț, cel mai bun portar de la minifotbal. Dar toți cei trei portari ai noștri se descurcă foarte bine în poartă, dintre care unul chiar foarte tânăr. Red Star este o echipă foarte bună și nu a învins chiar întâmplător Victoria. Este capabilă să producă surprize cu echipele mai bine cotate. Noi am avut ghinion cu Red Star, am primit gol în minutul doi la prima acțiune a lor. Am dominat apoi partida însă la 2 – 0 pentru ei ar fi fost greu și pentru noi să mai întoarcem soarta partidei. Au o apărare foarte bună și probabil pentru că au același stil de joc cu cei de la Victoria, aceștia nu au reușit să îi contracareze. Ambele pasează foarte mult și apoi dau lovitura pe contraatac. De obicei plusul de experiență își spunea cuvântul în favoarea Victoriei. Dar Victor Cumpănă , care a marcat etapa trecută în poarta noastră, a mai punctat de două ori și în fața lor. Va fi un campionat interesant, pentru că pe lângă meciurile grele cu Victoria, Spartanii ori Simba întâlnim adversari care pot prinde oricând o zi mare. Căutăm să avem un parcurs cât mai bun și ne pregătim pentru turneele din iarnă. Vom merge la competiții puternice din țară, la Bacău și la Iași. Dar și la competițiile locale, la Memorialul “Cucu Oancea” și “Winter Cup” Vaslui. Avem discuții cu foarte multe echipe echipe și preconizez că nivelul competiției va fi mai ridicat la Winter Cup decât anul trecut.”, a declarat pentru Est News Bogdan Gheorghiță. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: