Home » Social » O bătrână din Costești a vrut să se sinucidă, dar a fost salvată de fiul ei!

O bătrână din Costești a vrut să se sinucidă, dar a fost salvată de fiul ei!

În noaptea de luni spre marți (10/11 octombrie), somnul liniștit al unei familii de gospodari din satul Dinga, comuna Costești, a fost tulburat de un incident neplăcut. O femeie în vârstă de 82 de ani a încercat să se sinucidă și pentru a-și duce la bun sfârșit planul a ales fântâna situată în fața curții sale. Din fericire, bătrâna a fost salvată în ultima clipă de unul dintre fiii săi, care locuia împreună cu ea.

”Femeia suferea de mai multe afecțiuni și afirmase în repetate rânduri că intenționează să-și pună capăt zilelor. În noaptea de 10/11 octombrie, în jurul orei 3.36, s-a primit un apel pe 112 chiar de la fiul bătrânei care a anunțat că mama sa a încercat să se sinucidă. Norocul ei a fost că fiul său a auzit-o probabil când a ieșit din casă. Bătrâna nu s-a aruncat în fântână, ci a coborât cumva, ea fiind descoperită de fiul ei. Acesta a reușit să o scoată din fântână (care avea circa 20 de metri adâncime), astfel încât nu a mai fost nevoie de intervenția echipei speciale de la noi”, ne-a declarat căpitanul Petre Iftene, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

Echipajul TIM (Terapie Intensivă Mobilă) al pompierilor i-a acordat bătrânei primul ajutor, după care a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui. Din fericire, nu s-a impus internarea femeii în spital, fiind trimisă acasă. (Răzvan CĂLIN)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: