Home » Sport » Surprize mari în Liga a V-a de fotbal

Surprize mari în Liga a V-a de fotbal

Etapa trecută din Liga a V-a de fotbal a fost de-a dreptul spectaculoasă. Pe lângă numărul foarte mare de goluri ultimele clasate au reușit victorii surprinzătoare. În cele trei serii s-au marcat aproape 60 de goluri, iar Seria I a fost cea mai productivă, cu 25 de goluri în patru partide. În Seria a II-a s-au marcat 21, iar în seria a III-a s-au marcat 13 goluri în două partide. Trei din cele patru partide din Seria I au fost adjudecate de oaspeți. Seria a II-a a aparținut însă gazdelor care au învins în trei partide, iar celălalt s-a terminat remiză. În seria a III-a un meci a fost câștigat de gazde, iar celălalt de oaspeți.

Racova Pușcași și Viitorul Rebricea au rămas neînvinse și după etapa a cincea a Seriei I Vaslui Vest și au fiecare câte 13 puncte. Viitorul Rebricea a avut emoții după ce a fost condusă cu 1 – 0 de SC 2000 Lipovăț. A învins însă în cele din urmă cu 3 – 2, după o repriză secundă mult mai animată.

Racova Pușcași a condus la pauză cu 1 – 0, însă a avut un meci greu în deplasare la Avântul Zăpodeni. Oaspeții au așteptat cu sufletul la gură fluierul final pentru a-și adjudeca cele trei puncte, scor final 2 – 1.

Meciul dintre SMART Negrești și Voința Ștefan cel Mare a fost atracția etapei, cu nu mai puțin de zece goluri marcate. Gazdele au dominat disputa și aveau deja 3 – 1 la pauză. S-a terminat 7 – 3 pentru SMART Negrești, care ocupă locul trei cu nouă puncte. Un meci intens a avut loc între Vulturul Bălteni și Inter Sport Vaslui. Ambele echipe au reușit să învingă apărarea adversă în prima repriză, încheiată nedecis 2 – 2. Oaspeții au reușit în cele din urmă să își adjudece victoria, scor 4 – 3 și ocupă locul patru, la egalitate cu negreștenii. Voința Ștefan cel Mare (șase puncte) și SC 2000 Lipovăț (trei puncte) au un meci mai puțin disputat.

Flacăra Muntenii de Sus rămâne liderul Seriei II Vaslui Est cu 13 puncte. Surprinzător însă, a fost încurcată de lanterna roșie Star Tătărani și a reușit doar o remiză. Meciul a fost de-a dreptul spectaculos deși până la pauză nimeni nu a reușit să trimită mingea în poartă. În partea secundă s-au marcat însă nu mai puțin de șase goluri, câte trei de fiecare echipă. FC Ghergheleu ocupă locul doi, după ce a învins în derby-ul cu Viitorul Văleni, scor 2 -1. Avântul Solești a reușit o victorie categorică în fața celor de la FC Rapid Brodoc, scor 7 – 1 și ocupă locul patru, cu șapte puncte. Victoria 2013 Muntenii de Jos a reușit primul succes din această stagiune, scor 3 – 1 cu Dinamic Boțești.

Avântul Băcăni a pierdut poziția de lider în Seria III Bârlad, după ce a pierdut surprinzător cu ultima clasată, FC Vinderei. Lanterna roșie a intrat bine în meci și conducea la pauză cu 3 – 1. Meciul a fost de-a dreptul spectaculos și s-au marcat nu mai puțin de zece goluri. Gazdele au învins în cele din urmă cu 6 – 4. FDR Tutova a reușit cea de-a treia victorie consecutivă, scor 2 – 1 în deplasare la Steaua Ivești. Ocupă primul loc, cu nouă puncte și un meci mai puțin disputat. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: