Home » Justitie » Substanțe anabolizante găsite la Vama Albița, ascunse în bagajele unui tânăr

Substanțe anabolizante găsite la Vama Albița, ascunse în bagajele unui tânăr

Echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, a descoperit, ascunse în bagajele personale ale lui Stepan M., în vârstă de 26 de ani, 360 comprimate și 60 fiole anabolizante incluse în lista substanțelor interzise de lege. Cetățeanul român a vrut să intre în țară miercuri, pasager într-un microbuz înmatriculat în Germania.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculului și pasagerilor, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră a descoperit, ascunse în bagajele personale ale lui Stepan M., 360 comprimate de Strombafort și 60 fiole de Testosterona, incluse în lista substanțelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii substanțelor anabolizante descoperite și sancționarea contravențională a tânărului cu amendă în valoare de 33.000 lei. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...