Home » World » Cel puțin nouă morți și peste 30 de răniți în urma prăbușirii unui pod care lega două insule în Indonezia

Cel puțin nouă morți și peste 30 de răniți în urma prăbușirii unui pod care lega două insule în Indonezia

Cel puțin nouă persoane au decedat, iar alte peste 30 au fost rănite, după ce un pod care lega două insule din Indonezia s-a prăbușit duminică în timpul unei ceremonii religioase, au anunțat autoritățile, potrivit Reuters online. 

În momentul prăbușirii, pe pod se afla un număr mare de participanți la o ceremonie religioasă, a declarat ofițerul de poliție Arendra Wahyudi.

Adâncimea apei de sub pod este de mai puțin de doi meteri, însă cele mai multe dintre victime au fost lovite de resturile podului, a adăugat Wahyudi, care a precizat că toate victimele locuiau în zonă, aflată în apropiere de stațiunea Bali.

Echipele de intervenție au suspendat operațiunile de căutare în seara zilei de duminică și urmează să reia căutările luni dimineața.

About Mihai Vasile

x

Check Also

REFERENDUMUL din Ungaria privind cotele de imigranți, INVALID / Viktor Orban a anunțat că va înainta Parlamentului o propunere de amendament constituțional

Biroul Național Electoral (NVI) din Ungaria a anunțat oficial ...

The New York Times anunță că o susține pe Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din SUA

Cotidianul The New York Times anunță că o susține ...

Partidul Rusia Unită, al președintelui Vladimir Putin, a câștigat scrutinul parlamentar din Rusia – exit-poll

Partidul Rusia Unită, al președintelui Vladimir Putin, se clasează ...