Home » Sport » Spartanii vor titlul la minifotbal

Spartanii vor titlul la minifotbal

După etapa a patra a campionatului județean de minifotbal echipa Spartanii a urcat pe podium, grație victoriei în fața ocupantei locului doi, Redcon1, scor 4 – 0. Alexandru Dudău a deschis scorul, iar fotbaliștii pregătiți de Iulian Maxim aveau 2 – 0 la pauză după ce a marcat și Ciprian Pricop. Iulian Bunduc a spulberat șansele adversarilor în minutul opt al reprizei secunde. Tabela a arătat 4 – 0 după ce un șut violent cu cinci minute înainte de finalul partidei a dus la un autogol al celor de la Redcon1.

iulian maxim - spartaniiChiar dacă scorul arată o victorie clară, meciul nu a fost chiar atât de ușor. Redcon1 este o echipă destul de bună, au jucat bine, dar faptul că am fost mai experimentați a făcut diferența. A fost un meci frumos, ambiție de ambele părți. Erau motivați să ne bată, ne-au tachinat toată săptămână. Adevărul e că s-au întărit față de sezonul trecut, au adus jucători buni. Portarul lor s-a remarcat cu noi, a scos câteva ocazii bune de gol. Scorul putea să fie mult mai mare, dar au avut și ei ocazii. Ne-au prins de două ori pe contraatac dar nu au reușit să concretizeze”, a declarat pentru Est News Iulian Maxim, președintele echipei.

Spartanii vor titlul

Pentru Spartani o clasare pe podium nu e suficientă, aceștia vor în acest sezon să cucerească prima poziție. Echipa lui Iulian Maxim ocupă locul trei, cu doar șase puncte, dar are un meci mai puțin disputat. Întâlnesc etapa viitoare pe Simba, care are până acum trei victorii și a pierdut un singur meci, în fața liderului.

spartaniiSuntem pe drumul cel bun și cu determinare dar și puțin noroc speram să facem o figură frumoasă. Ne batem la titlu în acest sezon și fiecare punct va conta. Din păcate am luat bătaie cu Victoria care a avut doar o jumătate de ocazie cu noi. Noi am avut 20 de ocazii, dar uneori mingea pur și simplu nu intră în poartă, am avut ghinion. Ne putem lupta de la egal la egal și cu Inter Traian, anul trecut am făcut 1- 1 cu ei. L-am pierdut pe cel mai tehnic jucător al sezonului trecut, dar echipa este mai puternică față de sezonul trecut. I-am adus pe Alexandru Dudău care are deja trei goluri marcate, Daniel Măricel Stratulat venit de la Peluza Nord Vaslui și Alin Moraru. Aceștia s-au impus încă de la început în primii șapte. Avem mai mulți jucători care pot face diferența într-un meci. Ne pregătim pentru meciul cu Simba, o echipă care a început bine sezonul. Va fi un meci echilibrat, greu atât pentru noi cât și pentru ei. Va depinde de ziua meciului, care echipă va fi mai inspirată. Anul trecut nu am avut probleme cu ei, i-am bătut de două ori cu 3 – 0 și 3 – 1 și în celălalt meci am făcut egal”, ne-a mai spus Maxim.

Liderul Inter Traian a început în forță noul sezon de minifotbal și în această etapă a reușit încă o victorie convingătoare, scor 5 – 2 cu Emma. Victoria Morandi, campioana de anul trecut se clasează abia pe cinci, după ce a stat sâmbătă. Locul doi este ocupat de Simba, care a reușit scorul etapei, un neverosimil 8 – 1 cu Smaratex Boys. Un meci mult mai echilibrat a avut loc între Red Star și FC Zimbru. Cea din urmă a avut câștig de cauză și a învins cu 1 – 0 după un meci extrem de disputat. Emma și Smaratex Boys sunt singurele echipe care nu au cunoscut până acum gustul victoriei, dar au câte un meci mai puțin disputat. (George PROCA)

About Tehno Redactor