Home » Sport » HC Vaslui primește joi vizita celor de la HC Odorhei

HC Vaslui primește joi vizita celor de la HC Odorhei

Handbal Club Vaslui are un meci extrem de dificil joi, când întâlnește pe teren propriu ocupanta locului trei, HC Odorhei. Rămane de văzut dacă suportul fanilor care au obiceiul de a umple Sala Sporturilor pentru a-și susține favoriții va atârna balanța în favoarea noastră. Meciul va fi transmis de la ora  18:00 în direct pe Digi și Dolce.

Adversarul vasluienilor este unul de calibru și a suferit o singură înfrângere în această stagiune. Ocupă locul trei după ce a mai înregistrat o remiză și a bifat șase victorii. HC Odorhei este la egalitate de puncte cu Dinamo București, dar are un golaveraj mai slab. A învins în ultima etapă CSM București cu 26 – 25 după ce la pauză era 12 – 12. Oaspeții au cea de-a cincea apărare din campionat și cel de-al cincilea atac. Principalele guri de tun ale lor sunt Vitaly Komogorov cu 47 de reușite pană acum și Andrei Mihalcea cu 44.

HC Vaslui a pierdut etapă trecută cu AHC Dunărea Călărasi, scor 32 – 34. A fost cea de-a treia înfrângere consecutivă pentru elevii lui Sandu Iacob, care nu au mai cunoscut gustul dulce al victoriei de pe 25 septembrie. Vasluienii au nevoie de o victorie pentru a nu cădea în subsolul clasamentului. Ocupă în acest moment locul șapte cu 12 puncte, la egalitate cu CSU Suceava, dar cu un golaveraj inferior. Speranțele lor se leagă de faptul că au în componența echipei pe Gabriel Bujor, cel de-al doilea marcator din Liga Zimbrilor. Dar cu un adversar de calibru paradele portarilor Bogdan Pralea și Răducu Tamaș pot fi și ele decisive.

SCM Politehnica Timișoara și CSM Focșani amenință să îi depășească în clasament pe vasluieni. Au cu doar un punct mai puțin și în cazul în care ar fi la egalitate au un golaveraj superior. Timișorenii au șanse mari să obțină o victorie cu CSM București, o echipă care a pierdut ultimele două meciuri și se află pe locul zece, cu doar trei victorii și cinci victorii. CSM Focșani are șanse ceva mai mici de victorie pentru că întâlnește liderul HC Dobrogea Sud. Prima clasată nu a mai cunoscut gustul înfrângerii din prima etapă, când a pierdut la doar un gol diferență. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: