Home » Social » Vasluienii pot fi căpșunari în Spania

Vasluienii pot fi căpșunari în Spania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă vacante (500 de femei și 150 de cupluri) în Spania pentru recoltat căpșuni (muncă sezonieră). Firma SUREXPORT are nevoie de persoane apte pentru munca la câmp. Nu se solicită experiență și nu se cunoașterea unei alte limbi.

Durata contractului de munca este de aproximativ trei luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / 39 ore pe săptămână, împărțite în șase zile. Ziua a șaptea care este de odihnă poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES (Laura Alina Toporascu) din cadrul AJOFM Vaslui din strada Spiru Haret, nr. 5, etj I, camera 24, tel 0235/318184. Selecția va avea loc la Vaslui pe 13 decembrie 2016, cu începere de la ora 9.00. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: