Home » Administratie » Viceprimarul Bârladului, în chinurile facerii

Viceprimarul Bârladului, în chinurile facerii

de Simona MIHĂILĂ

Se anunță o ședință de Consiliu Local încrâncenată, astăzi, când consilierii bârlădeni vor trebui să aleagă un viceprimar pentru Bârlad. Proiectul de hotărâre pentru alegerea viceprimarului este cel mai așteptat din ultimile cinci luni, Bârladul fiind singura localitate din județul Vaslui care nu a reușit, după alegerile locale din iunie, să-și desemneze un om în această funcție.

liviu-luca-dorin-apostu-bogdan-sarbuNici acum nu există garanții că proiectul de hotărâre va rămâne pe ordinea de zi, având în vedere ultimele mostre de imprevizibil oferite de primarul Boroș, care a mai retras odată proiectul de la discuții. Chiar și de această dată, proiectul de hotărâre a fost introdus peste ordinea de zi comunicată consilierilor săptămâna trecută.

Așadar, în cazul în care alegerea viceprimarului rămâne bătută în cuie, candidații sunt Dorin Apostu, din partea grupului PSD, Liviu Luca, din partea PNL, și independentul Bogdan Sârbu.

Îmi mențin punctul de vedere pe care l-am comunicat opiniei publice încă de la conferința de presă pe care am susținut-o după alegerile locale. Voi candida pentru funcția de viceprimar ca independent, așa cum i-am asigurat pe cei care mi-au acordat votul lor de încredere la alegeri”, a declarat, pentru Est News, consilierul independent Sârbu.

About Tehno Redactor