Home » Sport » Sâmbătă a avut loc o nouă ediție a „Crosului bobocilor”

Sâmbătă a avut loc o nouă ediție a „Crosului bobocilor”

Direcția Județeană pentru Sport si Tineret a organizat sâmbătă competiția tradițională „Crosul bobocilor”, acțiune adresata elevilor din clasele I, a V-a, a IX-a din unitățile școlare a municipiului Vaslui și nu numai. Evenimentul a avut loc pe platoul Sălii sporturilor, iar primii trei clasați la fiecare categorie au primit din partea D.J.S.T. Vaslui, diplome, medalii si tricouri.

Raducu1“Am oferit diplome primilor zece clasați la fiecare categorie, pentru a-i încuraja să continue să facă sport. Mulțumim profesorilor de educație fizică și părinților ce au fost alături de copii. Ne bucurăm că am putut asigura continuitatea acestui eveniment deosebit de frumos”, ne-a declarat Răducu Tatu, directorul DJST Vaslui.
La clasa I pe primul loc la fete s-a clasat Gesica Anton, de la Școala Gimnazială „V. Alecsandri” Vaslui. A fost urmată de Ștefania Maticiuc, de la Școala Gimnazială „M. Eminescu” Vaslui și Laila Roșu, de la Școala Gimnazială „M. Eminescu” Vaslui. La băieți învingător a fost Alex Maxim, de la Școala Gimnazială „V. Alecsandri” Vaslui, iar pe doi s-a clasat Ionuț Spînu, de la Școala Gimnazială „D. Cantemir” Vaslui. Locul trei a fost ocupat de Raul Enache, de la Școala Gimnazială „M. Sadoveanu” Vaslui.

Maria Blănaru a cucerit prima poziție la competiția celor de clasa a V-a, fete. Întreg podiumul a fost ocupat de eleve de la Școala Gimnazială „Constantin Motaș” Vaslui, după ce pe doi și trei s-au clasat Sabina Berescu și Ștefania Andrei. Luca Octavian, elev la Școala Gimnazială „D. Cantemir” Vaslui, s-a clasat pe primul loc la băieți. A fost urmat de doi elevi de la Școala Gimnazială „V. Alecsandri” Vaslui, Ștefan Mihalache și Eduard Lăeșu.

La competiția fetelor de clasa a IX-a triumfat Georgiana Nedelea. Pe doi s-a clasat Diana Vîrlan, iar ultima poziție a podiumului a fost ocupată de Mihaela Ponea. Toate cele trei sunt eleve la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. La băieți a triumfat Alexandru Bejan, elev la Liceul “Ștefan Procopiu” Vaslui. LPS Vaslui a reușit o nouă clasare pe podium prin Cosmin Rădvan. Iar locul trei a fost ocupat de Daniel Antonaș, de la Liceul “Ștefan Procopiu” Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: