Home » Sport » Pajura Huși a relansat campionatul, după ce a învins Vitis Șuletea

Pajura Huși a relansat campionatul, după ce a învins Vitis Șuletea

Capul de afiș al ultimei etape din Liga a IV-a a fost derby-ul dintre Vitis Șuletea și Pajura Huși, liderul și campioana ediției trecute. Hușenii s-au impus în deplasare cu 4 – 3 la finalul unui meci aprig disputat. Oaspeții au condus încă din primul minut după golul lui Solomon, dar Vitis a reușit să egaleze în minutul șapte. După alte trei minute, gazdele reușeau să întoarcă scorul și conduceau cu 2 – 1. Pajura Huși a revenit însă în forță și în cinci minute a marcat de două ori, pentru a reveni la conducere. Vitis Șuletea a restabilit egalitatea în minutul 60, spre deliciul spectatorilor. Au urmat clipe de agonie pentru suporterii ambelor echipe, când favoriții lor au ratat pe rând desprinderea și au trimis mingea în bară. Hușenii au avut ultimul cuvânt și au marcat golul de 4-3 în minutul 90, când un jucător al oaspeților a ajuns în poziție de 1 – 1 cu portarul advers și nu a iertat.

ghenghea_gigelNu am avut la dispoziție portarul, care a plecat la școala de subofițeri de poliție. Dacă am rezolvat situația la mijloc, acest aspect în schimb s-a resimțit în jocul nostru. Mi-a dat bătăi de cap, pentru că ei au deschis scorul încă din minutul unu. Am legitimat săptămâna trecută un băiat care a jucat până acum doar la sintetic și nu a stat până acum în poarta mare. M-am gândit că se va descurca bine și aici, dar nu a fost o alegere prea bună. Am un junior foarte bun care e născut în 2001, dar care are probleme la o mână și am ezitat să îl folosesc. Am riscat și l-am introdus în după ce ei conduceau cu 3 – 2 și s-a descurcat mult mai bine. Consider că a fost o victorie meritată a lor, în competiție trebuie să îți asumi orice aspect imprevizibil. Pentru că ne-au lipsit trei titulari au fost un pic peste noi, suficient cât să obțină cele trei puncte. Din păcate am primit golul târziu când mai erau doar două minute de jucat și nu am mai putut reveni, nu poți remonta la infinit rezultatul. Ne așteaptă un meci cu cei de la Murgeni, care au jucat bine cu Atletic Bârlad. Nu sunt un adversar de neglijat și nu trebuie să ne uităm doar la poziția lor în clasament. În etapa următoare vom începe meciul cu juniorul în poartă, este foarte talentat. Dacă nu își va reveni până în pauza de iarnă, vom mai căuta insă un portar. A căzut în mână și și-a întins ligamentele, motiv pentru care nu și-a putut mișca mâna trei luni. Mă voi putea baza din nou și pe Iulian Cezar Hristian, care a luat roșu cu FC 2002 Vaslui. Ne vom mai baza și pe serviciile portarului Bernevic, plecat la Câmpina, dar mai rar. Au fost câteva surprize până acum, dar căutam victoria și ar trebui să o obținem. Mai sunt multe meciuri de jucat, însă am încredere că vom disputa play-off-ul”, a declarat pentru Est News Gigel Ghenghea, președintele formației Vitis Șuletea.

FC 2007 Gârceni a învins cu 9 – 0 în deplasarea de la Multim Perieni, rezultat datorită căruia este noul lider al competiției, cu 18 puncte. Vitis Șuletea a coborât un loc și ocupă poziția secundă, cu 17 puncte. Pajura Huși este pe locul trei cu 17 puncte, dar are un meci mai puțin disputat. Juventus Fălciu a învins cu 9 – 1 pe Unirea Banca și ocupă locul patru, cu 15 puncte. FC 2002 Vaslui a rămas cu 12 puncte după ce a pierdut în deplasare la Sporting Bârlad. Rezultatul dintre Atletic Bârlad și Flacăra Murgeni va fi stabilit prin decizia definitivă a Comisiei de Etică și Disciplină. Oaspeții au părăsit terenul în minutul 58 și au refuzat să revină să continue jocul. Scorul era 1-2, iar Atletic Bârlad tocmai primise o lovitură de pedeapsă. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: