Home » Social » (Video) Mașina șefului de post din Șuletea e mai deșteaptă decât stăpânul: a plecat slobodă prin sat, fără șofer

(Video) Mașina șefului de post din Șuletea e mai deșteaptă decât stăpânul: a plecat slobodă prin sat, fără șofer

Grozăvie mare în fața Primăriei Șuletea acum câteva zile, când mașina Poliției din comună a luat-o la sănătoasa, imediat ce conducătorul auto aflat la volanul său a coborât din ea. Acest lucru a fost posibil datorită talentului de șofer înnăscut al lui Carmen Bernevic, șeful de post din comuna Șuletea. El a ținut să demonstreze că o mașină deșteaptă nu poate fi condusă de un șofer prost, iar un șofer prost nu poate ține pe loc o mașină deșteaptă. Cât șeful de post va reflecta la înțelesul acestor vorbe, noi o să le explicăm cititorilor ce s-a întâmplat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nOgAYGbjlyc&w=560&h=315]

Pe 19 octombrie, Carmen Bernevic, șeful de post de la Șuletea, a descins plin de importanță din autoturismul proprietate a Inspectoratului General al Poliției Române, în fața Primăriei Șuletea, cu diverse treburi. Obraznice din fire, camerele de luat vederi ale primăriei din comună au surprins lucruri pe care omul obișnuit nu îndrăznește să le spună pe șleau: și anume că domnu’ șef de post a părăsit autoturismul fără să îl asigure cu frâna de mănă, așa cum le intră în cap celor care obțin permisul auto pe bune. În consecință, imediat ce valorosul șef de post Carmen Bernevic a coborât de la volanul mașinii de serviciu, aceasta a luat-o din loc, de nebună, direct către primul șanț care i-a ieșit în cale. Numai norocul a făcut ca în acel moment în fața Primăriei Șuletea să nu se afle vreun cetățean. Ar fi murit strivit de mașina fără cârmaci a șefului de post Carmen Bernevic, cel cu funcție mare, vechime așișderea și, pe desauspra și un carnet de conducere fără pată.

Filmul a fost postat și pe pagina de socializare a lui Ciprian Robert Tamaș, primarul comunei Șuletea. (S.M.)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: