Home » Justitie » Au crezut că le merge, dar polițiștii de frontieră le-au deschis dosar penal

Au crezut că le merge, dar polițiștii de frontieră le-au deschis dosar penal

Polițiștii de frontieră vasluieni au depistat, pe timpul desfășurării unor misiuni specifice, doi cetățeni români care au săvârșit infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere.

Alin N., de 26 de ani a fost oprit pentru control sâmbăta de polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu, care au constatat ca autovehiculul condus de tânăr figurează ca fiind radiat din circulație de autoritățile spaniole și nu are încheiată asigurare auto obligatorie valabilă. Documentul care atesta efectuarea inspecției tehnice periodice pentru autovehiculul Nissan Cabstar nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals. “În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România”, ne-a declarat inspector principal de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

Ghinionist a fost și Anatolie M., în vârstă de 36 de ani, care a fost depistat ieri la Punctul de Trecere a Frontierei Albita la volan deși exercitarea dreptului de a conduce ii fusese suspendat. Bărbatul conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară marca Mercedes și o remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova. Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că are dreptul de a conduce suspendat de către Poliția Rutieră Suceava, pentru perioada 18.10.2016 – 16.11.2016, urmare a nerespectării culorii roșii a semaforului. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: