Home » Sport » HC Vaslui a dat cel mai bun jucător al etapei

HC Vaslui a dat cel mai bun jucător al etapei

Centrul Andrei Popescu, de la HC Vaslui, a fost desemnat de ProSport cel mai bun jucător al etapei a 9-a în Liga Zimbrilor la handbal masculin. Acesta a marcat nu mai puțin de opt goluri în partida câștigată cu HC Odorhei, scor 31 – 26.

Până acum a reușit la HC Vaslui să trimită mingea în plasă de 16 ori. Jucătorul de 27 de ani a fost transferat înainte de startul acestui sezon de la Minaur Baia Mare, unde marcase 79 de goluri. Și frații Bujor s-au remarcat după meciul foarte bun al echipei pregătite de Sandu Iacob și Alexandru Acsinte. Extrema dreaptă Gabriel Bujor a fost inclusă în echipa etapei, după ce a marcat opt goluri cu HC Odorhei și e golgheterul Ligii Zimbrilor cu 60 în total. Doar Dinamo a mai dat doi jucători în primul șapte, pe interul dreapta Allahkaram Esteki și pivotul Andrei Savenco.

Din echipa ideală mai fac parte portarul Ionuț Iancu (CSM București), extrema stângă Gabriel Florea (Steaua București) și interul stânga Dusko Celica (Dobrogea Sud Constanța). În lotul etapei se mai regăsește de la HC Vaslui și Mihai Bujor, alături de portarul Sijan Dane și jucătorii de câmp George Buricea, Răzvan Pavel, Sajad Esteki, Nikola Lazic, Ramon Somlea, Dorin Dragnea și Marius Novanc. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: