Home » Sport » Rugbyștii juniori bârlădeni rămân în top

Rugbyștii juniori bârlădeni rămân în top

Rugbyștii juniori bârlădeni au câștigat primul turneu al Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) U17 în zona Moldova. Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a reușit să învingă vineri de trei ori și a suferit o singură înfrângere.

A dispus de CSS Tecuci cu 26 – 0, de LPS Suceava cu 43 – 0 și a obținut un nou succes cu LPS Focșani, scor 31 – 7. Singurii adversari care i-au învins au fost gălățenii, scor 0 – 50. Aceștia au câștigat și duelul cu LPS Focșani (10 – 7), dar au pierdut cu LPS Suceava (5 – 33) și CSS Tecuci (5 – 10). LPS Focșani a reușit și ea tot două victorii, după ce a mai învins CSS Tecuci cu 12 – 7. LPS Suceava a mai învins LPS Focșani cu 12 – 7 și CSS Tecuci cu 29 – 5.

CSS Bârlad s-a clasat pe podium și la cel de-al doilea turneu al DNJ U15, unde a obținut locul doi după ce a fost învinsă de CSS Triumf Șoimii cu 10 – 5. A fost încă un meci strâns, după ce în disputa anterioară CSS Bârlad a câștigat cu 17 – 12. În celelalte partide bârlădenii au dispus vineri de CT D. Golescu, scor 38 – 0 și CS Metrorex, scor 28 – 0 și au terminat competiția cu șapte puncte. Organizatorii etapei au obținut primul loc după ce au mai învins pe terenul sintetic de la Stadionul „Arcul de Triumf” pe CS Metrorex, cu 31 – 0 și pe CT D. Golescu cu 43 – 5. CS Metrorex s-a clasat pe trei, cu cinci puncte după ce a învins CT D. Golescu cu 29 – 10.
Primul Turneu, organizat de CT Dinicu Golescu a avut loc pe Stadionul Ghencea și a fost câștigat de CSS Bârlad. După disputarea primelor două acte bârlădenii rămân pe prima poziție. Atât ei, cât și bucureștenii de la CSS Triumf Șoimii au câte 16 puncte, dar CSS Bârlad are un esaveraj superior: 186 – 22 față de 181 – 27. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...