Home » Sport » Etapa a doua a fazei județene a Cupei României a fost plină de evenimente. Ploaie de goluri la Unirea Alexandru Vlahuță – FDR Tutova

Etapa a doua a fazei județene a Cupei României a fost plină de evenimente. Ploaie de goluri la Unirea Alexandru Vlahuță – FDR Tutova

Iubitorii de fotbal din județul Vaslui au avut ce vedea sâmbătă și duminică, zile în care a fost programată cea de-a doua etapă a Cupei României. În cadrul celor șase partide s-au marcat nu mai puțin de 41 de goluri, o medie de aproape șapte pe meci.

De-a dreptul spectaculos a fost meciul dintre Unirea Alexandru Vlahuță și FDR Tutova, câștigat de gazde cu 7 – 6. Oaspeții au condus la pauză cu 2 – 1, dar la finalul celor 90 de minute scorul era 4 – 4. După prima repriză a prelungirilor Unirea Alexandru Vlahuță conducea cu 6 – 5. Însă ambii adversari au luptat până în ultima clipă pentru calificare. FDR Tutova a mai marcat o dată, dar a trebuit să se recunoască învinsă după ce și gazdele au reușit să le mai trimită o dată mingea în plasă.

Un eveniment nefericit pentru fenomenul fotbalistic a avut loc la meciul dintre Viitorul Văleni și Star Tătărani, unde meciul a fost întrerupt. Un spectator a intrat pe teren și a agresat un arbitru asistent, iar centralul a oprit meciul. După ce scorul era 3 – 2 pentru oaspeți în minutul 105, cele două formații sunt nevoite să aștepte cu sufletul la gură decizia luată de Comisia de Disciplină.

Vulturul Bălteni, echipă cu o singură victorie în cinci meciuri în Liga a V-a a reușit o victorie mare cu Racova Pușcași, scor 5 – 3. În partida din campionat gazdele pierduseră în fața liderului seriei I Vaslui Vest cu un neverosimil 1 – 5.

Victoria Muntenii de Jos a învins fără emoții pe Voința Ștefan cel Mare, scor final 5 – 1. Viitorul Rebricea a învins și ea ușor pe SMART Negrești, scor 3-1. Duelul dintre SC 2000 Lipovăț și Steaua Ivești a fost însă extrem de disputat. După ce la pauză scorul era 1 – 1, au mai fost marcate alte trei goluri. Oaspeții au învins în cele din urmă cu 3 – 2. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: