Home » Politic » Cine este Ionel Spiridon ?

Cine este Ionel Spiridon ?

„Ca președinte al Organizației Județene al PMP Vaslui, îmi revine plăcuta sarcină de a creiona câteva trăsături fundamentale ale colegilor noștri, ce Corneliu-Bichinetcandidează pentru Senat și Cameră Deputaților.

Despre IONEL SPIRIDON, un om relativ tânăr, echilibrat și foarte prompt, pot să spun, sintetic, un singur cuvânt: ,,EFICIENT”. A fi eficient în viziunea mea, înseamnă, să știi carte, să știi ce vrei, să îți cunoști potențialul, virtuțile și lipsurile, să iubești și să îi respecți pe oameni. Sunt sigur că, odată ajuns în parlament, IONEL SPIRIDON, va face cinste Bârladului și județului Vaslui, o să fie vocal, se va implica în susținerea legilor bune pentru țară, va ajuta în mod efectiv Bârladul și zona din care provine. SUCCES!!!”

CORNELIU BICHINEȚ

„Mă numesc IONEL SPIRIDON și am 44 ani. Sunt fiu al Bârladului, oraș în care m-am născut, locuiesc și tot aici îmi desfășor activitatea profesională. Absolvent al Facultății spiridon-ionelde Științe Economice din Iași, licențiat în management, precum și a cursurilor de mediere fiind și mediator, pot spune că am o experiență managerială semnificativă, lucrând de peste 15 ani ca inspector al unei societăți naționale de asigurări, iar din 2007 ca director general al Cooperației de Consum. Pentru bârlădeni sunt o persoană cunoscută întrucât în vara acestui an am avut onoarea să reprezint Partidul Mișcarea Populară – organizația Bârlad, în competiția electorală pentru alegerea primarului. Acum am intrat într-o altă bătălie electorală pentru funcția de deputat de pe poziția a doua a listei propusă de organizația județeană a PMP, fiind sigur că prin experiența mea managerială și împreună cu echipa alături de care candidez, oameni tineri, dinamici, realizați profesional și familiar, putem readuce zâmbet și speranța tuturor locuitorilor Județului Vaslui.

Nu este un secret pentru nimeni că județul nostru este zona cea mai săracă din întreaga Uniune Europeană, cu cel mai mic venit pe cap de locuitor, precum și cu cel mai ridicat nivel al șomajului. Consider că este timpul să revigorăm clasa politică de la noi din județ.

A sosit momentul când tinerii, oameni cu experiență administrativă și managerială, trebuie să-și spună cuvântul, pentru că avem nevoie de noi viziuni și modalități moderne de abordare a problemelor – nu ca cele de până acum.

Încrederea și cinstea sunt mijloace care le permit oamenilor să coopereze astfel încât să prospere cu toții”.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: