Home » Administratie » Aspiranții PSD la Parlament nu prea s-au înghesuit la depunerea candidaturilor la BEJ

Aspiranții PSD la Parlament nu prea s-au înghesuit la depunerea candidaturilor la BEJ

Candidații PSD din Vaslui pentru alegerile generale din 11 decembrie nu prea s-au înghesuit la depunerea dosarelor la Biroul Electoral Județean. Din cei 14 candidați care vor intra în cursa electorală, doar trei au ajuns ieri la BEJ, fiind remarcată și absența liderului Organizației Județene, Dumitru Buzatu.

PSD Vaslui a fost ultimul partid din județ care a încheiat procesul de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Județean. Însă, printre cei absenți de la eveniment au fost chiar candidații. Din cei 14 aspiranți la un loc în Parlamentul României, doar trei au ajuns ieri la BEJ: Gabriela Crețu și Doina Silistru, primii doi candidați la Senat, și Aurel Căciulă, cel care a ajuns nesperat pe locul IV pe lista de la Camera Deputaților, unul eligibil. Însă, au lipsit primii trei candidați din fața sa: Adrian Solomon și Irinel Stativă, care ar fi plecați, în calitate de parlamentari, în Danemarca, și Ana Birchall, probabil afectată de vizita sa, cu o zi înainte, la DNA, în calitate de martor. De asemenea, a absentat de la depunerea candidaturilor și liderul social-democraților vasluieni, Dumitru Buzatu.

În schimb, candidații care au ajuns la BEJ s-au arătat foarte optimiști legat de rezultatul alegerilor și, la fel ca și liberalii, își doresc să ajungă la guvernare.

Ne dorim să păstrăm încrederea oamenilor, să câștigăm alegerile și să facem Guvernul, pentru a pune în aplicare programul nostru, care este pentru toți, nu pentru unii. Personal, îmi voi folosi toată forța pentru a avea o președinție a UE (n.r.-în 2019) memorabilă”, a declarat senatorul Gabriela Crețu.

Dacă aspiranții la Parlament au cam lipsit la depunerea candidaturilor, nu la fel se poate spune de cei aflați la cârma administrației locale și județene. Pe lângă vicepreședintele CJ Ciprian Trifan și administratorul public al județului, Valeriu Caragață, la eveniment au fost prezenți primarul Vasile Pavăl și cei doi viceprimari ai săi, Daniel Neacșu și Dragoș Cazacu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: