Home » Monden » Surse: mega-anchetă secretă desfășurată de Crima Organizată în night-life-ul Capitalei. Fosta ”Miss Playboy”, pusă la pământ de mascați la ieșirea din LOFT!

Surse: mega-anchetă secretă desfășurată de Crima Organizată în night-life-ul Capitalei. Fosta ”Miss Playboy”, pusă la pământ de mascați la ieșirea din LOFT!

Fierbe showbizul din România, după ce a apărut informația că un faimos model Playboy se află în centrul unei mega-anchete desfășurate, în taină, de ofițerii de la Crimă Organizată. Vineri spre sâmbătă noaptea, fosta Miss Playboy, Roxana Ungureanu (desemnată în 2006 cea mai sexy femeie din România), a fost trântită la pământ de către mascați, la ieșirea din LOFT și percheziționată. Cel puțin, aceasta a fost informația primară, pe care CANCAN.ro a aflat-o la puțin timp după scenele ca-n filme care au avut loc în fața clubului. 

A doua zi, sâmbătă, au început să se adune detalii despre ancheta care o vizează, printre multe alte persoane, și pe Roxana Ungureanu. Reporterii noștri speciali au descoperit că întreaga operațiune a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) s-a derulat în mare secret. În Poliția Capitalei, nimeni nu știa exact ce se întâmplase din cauză că ”panoul de comandă” al mega-anchetei a fost fixat, din capul locului, la BCCO, iar acolo este instaurat ”Codul tăcerii”!

Acuzații grave: trafic de droguri!

 Cu toate acestea, surse de mare încredere ne-au divulgat faptul că ofițeri sub acoperire au intrat pe firul unei rețele VIP de trafic de stupefiante, care livrează ”marfă” cu precădere în cluburile exclusiviste! Deocamdată, se fac legături între consumatori și intermediari și se merge pe filieră ca să poată fi probați adevărații capi ai rețelei, iar vineri noapte a avut loc o primă acțiune operativă în acest sens. Totul s-a desfășurat extrem de discret, puțin după ora 1 noaptea, în afara clubului ca să nu se creeze vâlvă. ”Nimeni nu poate oferi informații oficiale la acest moment, întrucât s-ar pune în pericol întreaga anchetă”, ne-a mărturisit o persoană apropiată anchetei.

Prima reacție a fostei ”Miss Playboy”

Pe de altă parte, Roxana Ungureanu s-a destăinuit unor cunoștințe că ea ar fi fost doar ”victima unei confuzii” și că nu are de-a face cu ancheta Crimei Organizate. Mai mult, ca să arate cumva că n-a fost reținută sau pusă sub acuzare, ea a postat ostentativ, sâmbătă după-amiază, pe contul de Facebook o fotografie cu ea din Parcul Herăstrău. Până acum, mai multe nume au fost vehiculate (pe canale neoficiale) ca fiind vizate de această anchetă, motiv pentru care CANCAN.ro va reveni în scurt timp cu amănunte incredibile!

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: