Home » Sport » Handbaliștii juniori I pot egala liderul dacă înving în meciul direct

Handbaliștii juniori I pot egala liderul dacă înving în meciul direct

Handbaliștii juniori I de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, pregătiți de Liviu Gheorghiu, au un parcurs aproape perfect până acum. Vasluienii au 12 puncte, după cinci victorii și o înfrângere în primele șase etape. Singurul pas greșit al acestora a venit în deplasare la CS Știința Municipal Bacău 2, când au pierdut cu 27 – 31. Sunt devansați doar de CS Știința Municipal Bacău, care are 14 puncte și a reușit o nouă victorie la scor, cu LPS Roman. Vasluienii dau piept cu băcăuanii pe 13 noiembrie și au șansa de a-i egala.

Juniorii I de la LPS Vaslui au reușit să învingă etapa trecută în deplasare la LPS Suceava, scor 34 – 33. Meciul a fost unul extrem de disputat, iar la pauză scorul era egal, 18 – 18. Vasluienii au nevoie să fie în formă maximă pentru a produce prima înfrângere adversarilor.

CS Știința Municipal Bacău a învins în etapa a șasea pe LPS Roman cu 42 – 27. Au avut meciul la discreție pe întreaga durată, iar la pauză conduceau deja la 13 lungimi, scor 27 – 14.

Echipa a doua a clubului băcăuan este și ea pe podium, cu 10 puncte obținute până acum. Va întâlni în etapa următoare LPS Roman și speră să facă aceeași figură ca echipa de pe locul unu. Ocupanta locului patru, LPS Piatra Neamț, dă piept cu LPS Nadia Comăneci Onești, echipă care a pierdut toate meciurile disputate. LPS Suceava caută și ea apropierea de podium, în deplasare la LPS Iași. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: