Home » Justitie » Surpriza de care a avut parte un bârlădean căutat de Interpol, în momentul în care se pregătea să-și schimbe buletinul pentru a vota!

Surpriza de care a avut parte un bârlădean căutat de Interpol, în momentul în care se pregătea să-și schimbe buletinul pentru a vota!

de Răzvan CĂLIN

Caz mai puțin obișnuit petrecut ieri, la Bârlad: Aiax Dragomir, în vârstă de 28 de ani, din Barlad – a vrut să-și schimbe cartea de identitate care tocmai expira, dar a sfârșit prin a intra în mâinile oamenilor legii.

Surse din anturajul lui Dragomir ne-au relatat ca vineri, 9 decembrie, tanarul a mers la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Populației (SPCLEP) din Bârlad cu intenția de a-și schimba buletinul, pentru ca isi dorea sa voteze. Însă, tânărului nici prin cap nu i-a trecut că oamenii legii din Italia îl căutau de ceva vreme pentru că este suspect în câteva cazuri de infracțiuni comise în peninsulă.

„Voia si el sa voteze ca tot omul, la el acasa. Dar politia era împânzitâ peste tot. Cred ca a furat acolo, în Italia, nu știu exact ce a facut. Dar n-a omorat pe nimeni”, ne-a relatat ruda lui Dragomir.

”Sâmbătă, 10 decembrie, tânărul a fost reținut de colegii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Bârlad. După care, duminică, 11 decembrie, a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași pentru a i se confirma mandatul de arestare. Urmează ca în cursul zilei de luni, 12 decembrie, să fie dus în fața judecătorilor ieșeni care vor consfinți extrădarea acestuia”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

About Tehno Redactor