Home » Sport » Atletic Bârlad și Juventus Fălciu au contribuit la un nivel mult mai ridicat al Ligii a IV-a

Atletic Bârlad și Juventus Fălciu au contribuit la un nivel mult mai ridicat al Ligii a IV-a

La primul sezon în Liga a IV-a, Juventus Fălciu și Atletic Bârlad au contribuit din plin la spectaculozitatea competiției. Cele două formații au arătat un nivel bun de joc și au pus probleme echipelor cu tradiție. Au nevoie de un pas greșit al celor de la FC 2002 Vaslui pentru a urcă pe locul patru, ultimul care asigură calificarea în play-off. Echipa suporterilor vasluieni are 18 puncte, tot atâtea cât are și Juventus Fălciu, dar cu un meci mai puțin disputat. În timp ce Atletic Bârlad are cu doar un punct mai puțin.

Pentru o echipă nou înființată peste noapte ne-am prezentat onorabil și suntem mulțumiți. Consider că suntem pe drumul cel bun însă mereu este loc de mai bine și niciodată nu trebuie să te mulțumești cu puțin. Suntem aproape de play-off și rămânem cu șansa noastră chiar dacă FC Vaslui învinge în restanța cu Unirea Banca. Ne luptăm pentru al patrulea loc atât cu ei dar și cu Juventus Fălciu, și e posibil ca meciurile directe să cântărească mult. Sperăm să mai împrospătam lotul și să atacăm returul de campionat în forță. Am pierdut din păcate restanța cu FC Gârceni, dar am fost forțați să jucăm cu toate că aveam multe absențe în lotul de bază. Ne-am dus cu o echipă improvizată și în condițiile acestea am pierdut. Dar puteam obține un rezultat bun pentru că la 1 – 0 pentru adversari am avut două bare. Ne-am confruntat mereu cu o lipsă de efectiv chiar dacă numeric am putut onora competiția. Niciodată nu am avut tot lotul valid sau complet și acest aspect a contat în evoluția echipei noastre. Obiectivul nostru nu a fost campionatul acesta să câștigăm și nici măcar să prindem un loc de play-off. Este greu și momentan vrem să închegăm o echipă, să formăm un nucleu bun de jucători, cu care pe viitor să facem o figură frumoasă în campionatul județean. Încercam în măsura în care putem să ajutăm să facem ceva pentru fotbalul românesc. În primul rând pentru fotbalul bârlădean, care știm bine că dispăruse pentru o bună perioadă de timp din prim plan-ul comunității”, a declarat pentru Est News Victor Cozma, președintele Atletic Club Bârlad.

Cum arată clasamentul turului față de aceeași perioadă a sezonului trecut

Față de sezonul trecut, FC Gârceni este singura echipă cu pretenții care a răsturnat calculele hârtiei. Iernează pe primul loc, spre deosebire de ediția trecută a Ligii a IV-a în care după 11 etape scurse ocupa doar locul patru, cu 19 puncte. Pajura Huși are 25 de puncte, cu două mai puțin față de sezonul trecut. Iar ocupanta locului trei Vitis Șuletea are 22, față de 24. FC 2002 Vaslui și-a păstrat nivelul bun de joc arătat sezonul trecut. Are 18 puncte față de 21, dar are șanse mari să învingă în restanța cu Unirea Banca. Sporting Bârlad arată și ea mai bine, cu 15 puncte față de 11. Unirea Banca nu arată semne de îmbunătățire a prestațiilor, cu patru puncte față de șase. Multim Perieni are un debut dezastruos, cu doar trei puncte față de 13 sezonul trecut. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: