Home » Sport » Inter Traian poate ieși din lupta pentru titlu, dacă nu învinge liderul Victoria Morandi

Inter Traian poate ieși din lupta pentru titlu, dacă nu învinge liderul Victoria Morandi

Avem parte de un final de sezon incendiar la minifotbal, unde trei echipe au șanse clare la titlu. Victoria Morandi și FC Zimbru sunt favorite, cu același număr de puncte. Prima clasată are avantajul golaverajului, care poate fi însă repede spulberat în urma derby-urilor cu următoarele două clasate. Inter Traian are cu trei puncte mai puțin, cu trei etape rămase de disputat. Etapa viitoare dă piept cu Victoria Morandi, într-un meci care o poate relansa în lupta pentru titlu sau îi poate îngropa speranțele.

FC Zimbru a obținut luni scorul etapei, 11 – 3 cu Smaratex Boys. Victoria Morandi a câștigat și ea autoritar etapa trecută, scor 5 – 1 cu Simba. Inter Traian a făcut un pas greșit luni, când a pierdut cu Spartanii, scor 0 – 1. Red Star a câștigat la masa verde partida cu Emma, scor 3 – 0.

Ocupanta locului doi, FC Zimbru, va da piept sâmbătă cu Spartanii, iar Red Star va întâlni Redcon1. Emma caută al treilea succes din această stagiune, în compania lanternei roșii, Smaratex Boys.

Primele două clasate, Victoria Morani și FC Zimbru au câte 30 de puncte. Pe trei se află Inter Traian, cu 27 de puncte, urmată de Simba, care are 23 de puncte. Urmează Spartanii și Simba, cu 21, respectiv 20 de puncte. Redcon1 ocupă locul șapte, cu 13 puncte, iar pe opt se află Emma, cu 7 puncte. Smaratex Boys e pe nouă, cu 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: