Home » Sport » Handbaliștii juniori III de la LPS Vaslui debutează azi la cel de-al doilea turneul semifinal

Handbaliștii juniori III de la LPS Vaslui debutează azi la cel de-al doilea turneul semifinal

Echipa de handbal juniori III de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui luptă în acest weekend pentru participarea la turneul final. Meciurile disputate de ei etapa trecută cu echipele aflate pe primele locuri în celelalte serii au avut o încărcătură deosebită Sportivii vasluieni au fost la înălțime și au învins în toate meciurile. LPS Vaslui a dat atunci și cel mai bun handbalist al turneului, pe Adrian Matei.

Adversarele vasluienilor sunt CSS 2 București, CS Știința Municipal Bacău și CS Extrem Baia Mare. Primul meci va avea loc astăzi, de la ora 16.00, în compania CS Extrem Baia Mare. Băcăuanii s-au descurcat cel mai bine etapa trecută, când au terminat pe prima poziție în grupa III cu maxim de puncte. Atacul acestora a fost unul demn de luat în seamă, cu 98 de reușite, însă defensiva a fost extrem de fragilă, cu 71 de goluri primite. Bucureștenii par cea mai accesibilă echipă, după ce au ocupat locul doi în grupa II, cu golaveraj negativ, – 26. Băimărenii au terminat pe locul doi în grupa IV și au demonstrat aceeași stingheritate pe faza defensivă, primind 66 de goluri. LPS Vaslui pare favorita calculelor hârtiei, după ce a marcat peste 100 de goluri în primul turneu semifinal și a primit doar 64.

”Am rămas 16 echipe, dar suntem echipa campioană de acum doi ani, avem copii talentați și am încredere în faptul că putem obține prezența la turneul final. De patru ani avem o colaborare foarte bună și cu Școala nr. 11 din Bârlad”, a declarat pentru Est News profesorul Liviu Gugleș, antrenorul vasluienilor.

Din echipa de handbal juniori III de la LPS Vaslui fac parte jucătorii Ionuț Tănasă (LPS Vaslui), Ionuț Morărașu, Sorin Potorac (Liceul ”Mihail Kogălniceanu”), Răzvan Chiratcu, Radu Hordilă (ambii Școala ”Mihai Eminescu” Vaslui), Fabian Hrum (Școala ”Elena Cuza” Vaslui), Octavian Popovici, Cosmin Cavalciuc (ambii Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui), Cosmin Vulpe (Școala ”George Tutoveanu” Bârlad), Matei Luncanu, Eduard Radu, Ștefan Oțel, Florin Ciurescu și Adrian Matei (toți de la Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui). (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: